Cand cumperi obiecte sanitare sa nu alegi niciodata magazinul de proximitate

De multe ori suntem inclinati, din comoditate, sa cumparam, ceea ce ne omoara timpul mai greu, adica langa bloc. Gresit, asta merge poate, numai la un pachet cu pufuleti. De asemenea, mai avem naravul sa dam fuga la un hypermarket cu nume consacrat, pentru ca asa auzim la radio sau TV. Si asta tot la fel de gresit, pentru ca acolo aceleasi produse de calitate medie, le vei plati la niste preturi cu mult prea mari decat iti ofera.

Spun asta din propria experienta, pentru ca mereu am probleme cu instalatiile sanitare. Si recunosc mai dau cateodata si cate o fuga in Piata Drumul Taberei, unde sunt multi “priceputi”, care ma imbie cu multe improvizatii, care par sa imi rezolve pentru moment, problemele de prin casa. Toate aceste greseli se cumuleaza, pentru ca timpul pierdut pe drum, plata manoperei si pana la urma si inconfortul pe care il ai atunci cand nu utilizezi obiecte sanitare de clasa.

Obiecte sanitare de calitate - Saniclas

Pentru cei care locuiesc in Prelungirea Ghencea ca si mine, va sfatuiesc sa nu mai dati fuga la acele magazine de cartier care, ofera produse pseudo ieftine, gen Valea Cascadelor, cu marfa turceasca sau chinezeasca de calitate slaba. Incercati un magazin Saniclas situat in Prelungirea Ghencea nr. 195, pe langa Cartierul Latin, chiar daca nu este in proximitate, macar ofera obiecte sanitare, care trec testul fiabilitatii si in plus arata un aspect estetic foarte bun.
E clar ca acolo vei gasi numai branduri de top din industria obiectelor sanitare, in principal din Europa cu o garantie de 5 ani:

– Obiecte de portelan (Roca, Ideal Standard, Laufen, Villeroy & Boch)
– Baterii si seturi de dus (Roca, Ideal Standard, Laufen, Hansgrohe, Grohe, Kludi )
– Mobilier (Arthema, Parisot, Roca, Ideal Standard, Laufen, Ravak)
Cazi (Artemis, Ideal Standard, Roca, Ravak)
– Cabine de dus (SanSwiss, Aquaform, Huppe)
– Cadite de dus (Artemis, Aquaform, SanSwiss, Ideal Standard, Roca)
– Rezervoare incastrate ( TECE, Geberit, Grohe, Viega)
– Rigole si sifoane ( TECE, Wirquin, Viega)

In plus serviciile profesionale ale unui personal instruit direct de producatori, pentru a acorda consultanta si service, este o echipa ce iti va acorda cea mai atenta atentie atunci cand ai probleme cu instalatiile sanitare.

sanitare

 

Hits: 1386

2 comentarii la „Cand cumperi obiecte sanitare sa nu alegi niciodata magazinul de proximitate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: