COSMOTE România si website-ul sau

COSMOTE România anunță relansarea website-ului www.cosmote.ro, ca parte a preocupărilor operatorului de a oferi acces mai ușor la informație și la serviciile companiei. Noul website vine cu un design nou, cu o nouă structură și introduce o platformă e-shop integrată, care va permite achiziționarea unei game largi de servicii COSMOTE și diverse produse. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reînnoi pe cele existente, precum și de a realiza diferite acțiuni în contul lor.

Cos

Noul cosmote.ro aduce o experiență online de înaltă calitate, mai captivantă și un proces mai ușor de a alege abonamentele perfecte. Suntem încântați să punem la dispoziția utilizatorilor un website automatizat în întregime, care oferă o metodă mai simplă și mai eficientă de a naviga printre serviciile și produsele companiei. Clienții pot acum să comande online, primind coletul acolo unde își doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii România.

 

Noul website COSMOTE vine cu noi funcționalități precum Automatul de oferte, o metodă de selecție prin care clienții își pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraopțiune și accesoriu într-o singură pagină.

 

În plus, cu scopul de a ajuta consumatorii să găsească telefonul mobil ideal pe baza nevoilor personale, și nu doar conform cu caracteristicile tehnice, noul website a integrat instrumentul Match Me, organizat sub forma unui chestionar nontehnic, concentrat pe preferințele clienților, nevoile și obiceiurile lor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia și mobilitate. Ca urmare a informațiilor furnizate de clienți, funcționalitatea Match Me va afișa sugestiile corespunzătoare de telefoane mobile.

 

De asemenea, website-ul este prevăzut cu Fast Access Line, o listă derulantă care permite afișarea instantă a celor mai importante acțiuni ce pot fi realizate de către client, și cu secțiunea MyAccount, prin care clienții își vor putea gestiona propriul cont.

 

Magazinul online oferă o gamă largă de terminale și accesorii, alături de serviciile companiei. Clienții pot alege opțiunea preferată de expediere, livrarea acasă sau preluarea produselor dintr-un magazin COSMOTE, precum și metoda preferată de plată, online sau ramburs.

 

Responsive_design2Noul website are un design adaptiv, armonizându-se oricărui tip de ecran, oferind astfel o experiență completă în funcționare indiferent de terminalul pe care este accesat.

Bucuresti, 25 martie, 2014 – COSMOTE Romania


Views: 0

Lasă un răspuns