Clubul de citire rapida

Nu exista oameni lipsiti de idei sau antreprenori in Romania si de aceea m-am gandit sa va prezint experienta unui cunoscut de al meu Silviu Vasile ce de-a lungul anilor a experimentat o metoda de citire rapida inovatoare ce poate va intereseaza. In acest demers va anexez scrisoarea primita de la el si modul de a reusi sa iti insusesti o astfel de metoda.

carte
“Pe unii oameni viitorul îi sperie, pe alții îi provoacă. Despre ziua de mâine nu știm decât că va veni însă nu știm cât de pregătiți vom fi să facem față provocărilor pe care viitorul ni le rezervă. Cel mai mare dușman al nostru este mediocritatea. Alegem să fim mediocri în fiecare moment în care alegem să nu fim creativi și geniali.
Fiecare dintre noi s-a născut cu un potențial imens; ai atât de multe resurse pentru a face absolut orice vrei. Putem chiar de astăzi să începem un proces de durată care să ne transforme în campioni. Putem evolua sau involua, nu există stagnare, dar dacă astăzi nu faci ceva care să te dezvolte și să-ți crească valoarea, ziua de mâine va fi mai dificilă decât cea de astăzi.
Am început să învăț citirea rapidă după ce am abandonat facultatea de inginerie în ultimul an. Nu eram mulțumit de mine. Așa că am căutat o modalitate de a învăța mai eficient. Am studiat citirea rapidă timp de doi ani, m-am reînscris la facultate și mi-am luat toate examenele din anul 5 cu note mari și foarte mari, iar licența cu 9,51. Era o notă care a șocat pe toată lumea mai puțin pe mine care prinsesem gustul învățării. A urmat o perioadă extrem de intensă în care am urmat a doua facultate, cea de drept și două masterate în paralel în drept și inginerie. Din persoana care nu putea merge la examene și care le pica m-am transformat într-un performer.
Citirea rapidă mi-a schimbat perspectiva asupra viitorului, am început să țin cursuri și să citesc din ce în ce mai mult. Așa am reușit să scriu prima mea carte de citire rapidă. A fost un moment extrem de important, terminasem masterul în inginerie și urma să merg din toamnă la doctorat. Când am ținut în mână acea carte am știut că asta trebuie să fac. Am realizat că acela era drumul pe care trebuia să merg. Și am început să scriu. Am scris în 4 ani 24 de cărți, un milion de cuvinte, peste 4000 de pagini.
Când am terminat am simțit că am depășit un prag care în urmă cu doar 5 ani mi se părea că are șanse de reușită 1 la un milion. Și totuși iată ce poate face citirea rapidă în doar 5 ani. Am studiat citirea rapidă peste 5000 de ore, am citit toate cărțilee pe care le-am găsit și am scris 6 cărți de citire rapidă. Am devenit specialist în citire rapidă și învățare accelerată. Am dezvoltat aceste tehnici și am creat TEHNICILE AVANSATE DE ACCES LA INFORMAȚII.
Cred că este timpul să vin cu un curs online de citire rapidă pentru toți acei care vor să-mi egaleze performanțele și chiar să mă depășească. Dacă eu, un om mediocru, am reușit investind zilnic în citirea rapidă îți dai seama ce poți face tu evitând toate greșelile și întârzierile care m-au ținut departe de performanță. Tu poți trece direct la nivelul următor, nu mai este nevoie să citești acele mii de cărți ci să cauți cu precizie informațiile care să te transforme într-un campion, o persoană care evolueză permanent în planul personal și profesional.
Nu poți fugi de citirea rapidă, mai devreme sau mai târziu tot te vei întâlni cu acest domeniu, singura diferență este că acum poți fi printre pionierii acestui domeniu, atunci vei fi pierdut startul, iar să remontezi decalajele de performanță va fi destul de dificil. Am creat special pentru tine acest curs de 30 de zile, vei primi în fiecare zi 15-20 de slideuri, vei primi Cursul Practic de Citire Rapidă – o carte de 500 de pagini care conține informația la nivel începător, mediu și avansat și cartea Citirea Rapidă – Revoluția ta Interioară – o carte special scrisă pentru curs, are 30 de capitole și poți citi câte un capitol în fiecare zi. Cursul începe la data de 1 ale fiecarei luni astfel încât ți-l poți programa în funcție de perioadele mai libere din an. De asemeni poți să îl reiei gratuit, o dată la șase luni.
Acest curs este o șansă pe care eu o ofer celor care cu adevărat vor să își schimbe viața în bine și să se transforme în adevărați campioni ai minții. Nu vreau să conving pe nimeni, mie citirea rapidă mi-a schimbat viața în bine și continuă să o facă în continuare. Dacă tu crezi că meriți mai mult, că vrei un upgrade mental, că vrei să înveți o modalitate de a accesa cele mai bune informații în cel mai scurt timp eu cred că locul tău este în Clubul de Citire Rapidă. Aici vei trăi în Cultura Citirii Rapide. Aici vei învăța cât de important este să te dezvolți personal și să îți dezolți abilități noi cum ar fi: leadership, setarea obiectivelor, time management, public speaking, comunicare, negociere, carismă și persuasiune. Deja am câte o carte scrisă despre fiecare din aceste domenii.
În încheiere vreau să îți spun că oamenii de succes plantează copaci la umbra cărora nu vor sta niciodată. Să te dezvolți personal este un proces de durată dar care îți va aduce satisfacții de ordin personal, profesional și material înzecit dacă nu însutit. Să știi că viața te pune în situația de a te schimba, dar este o chestiune de alegere personală ca tu să alegi momentul schimbării, iar dacă amâni viața în cele din urmă te va forța să te schimbi dar cu costuri foarte mari. Te invit alături de mine în acest proiect îndrăzneț care poate schimba România în timp. Analfabeții zilei de mâine vor fi cei care nu știu să citească rapid și să învețe accelerat.

Te aștept să faci parte din grupul nostru
https://www.facebook.com/clubuldecitirerapida
Trainer: Silviu Vasile

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: