“Companion web” suprima decalajul dintre desktop, tablete, telefoane si bridgeurile Microsoft

Suma de dispozitive conectate pe care le folosim de zi cu zi a crescut dramatic în ultimii ani. Dacă folosim telefoanele noastre, desktop-uri, laptop-uri, tablete, televizoare inteligente, sau tehnologie portabila, sunt din ce în ce mai multe ecrane la care să te uiti si pot oferi informații și divertisment. Microsoft crede că aceasta este o problemă gravă și-a prezentat viziunea sa de a reduce decalajul dintre toate aceste dispozitive. Si numește această viziune “Companion Web.”
“Pentru dezvoltatori, Companion Web reprezintă o oportunitate de a reutiliza codul care funcționează pe mai multe scenarii, care să permită o mai mare rază de acțiune și modalități de a se angaja publicul”, a declarat senior managerul de produs Microsoft Bryan Saftler într-o postare pe blog azi. “Pentru consumatori, Companion Web înseamnă că veți trece ușor de la un dispozitiv la altul, interactiunea cu fotografii, clipuri video, muzică, filme, emisiuni de televiziune, fișiere, și chiar mai mult de atat.”
Prima aplicație pentru a utiliza Companion Web Microsoft este Polar, o aplicație pentru partajarea opiniilor voastre cu prietenii și alții despre orice.
Companion Web App Polar a fost conceput pentru a lucra pe mai multe ecrane, astfel încât să poti oferi părerea ta despre conținut în timp real.
În prima demonstrație video, o persoană deține un iPhone și se uită la televizor la fel de bine se uita la o aplicatie web pe Microsoft Surface.
Atunci când persoana atinge de pe App iPhone, intrarea este înregistrată automat de pe aplicația web pe Surface.

În mod ideal, aceste tipuri de interacțiuni web Companion va face in “al doilea ecran” utilizarea noastră mult mai puternică și mai relevantă. Aceasta înseamnă că ceva ce faci pe un telefon sau tabletă ar putea fi înregistrat automat pe un televizor inteligent și vice-versa.

Vezi video de mai jos pentru a vedea prima Web App Companion Polar în acțiune și un video de la Microsoft care evidențiază Companion Web.

Citeste mai mult la http://venturebeat.com/

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: