Clinica Stomatologica Dental Praxis pentru un implant dentar si un zambet aratos

Majoritatea timpului suntem sfatuiti sa facem lucruri bune chiar inca din copilarie. Dar natura umana este construita in asa fel, incat sa refuze sfaturile primite din exterior. Pana la urma experienta proprie este cel mai bun profesor pana la un moment dat, cu o conditie si anume sa nu devina tragica si traumatizanta.

Asa se intampla si cu igiena orala, acolo unde cel putin teoretic se pricepe toata lumea, pentru ca de cele mai multe ori suntem sfatuiti sa respectam niste reguli elementare, iar, noi suntem convinsi ca nu ajuta la nimic.

Hm, totusi exista si anumite boli paradontale, care nu intra in aceasta categorie si la care nu vreau sa ma refer ca un profan. Totusi de-a lungul vietii dantura este expusa mai multor traume in contactul cu hrana precum si dupa hranire, care uneori sunt ireversibile. Medicii stomatologi au gasit mai multe solutii de a evita anumite suferinte functionale sau estetice ale pacientului.

Implantul dentar este inovatia medicala care a generat aparitia si dezvoltarea unei noi specializari in stomatologie si anume implantologia.

Mult dezvoltata in ultimele doua decenii multumita cercetarilor stiintifice si medicale, aceasta ofera posibilitatea pacientilor cu unul sau mai multi dinti lipsa sa-si recapete functiile pierdute in proportie de 95%.

Ce beneficii asigura: o masticatie normala, identica cu cea a dintilor naturali, opreste atrofia osoasa, previne migrarea dintilor si retractia gingiei, sunt biocompatibile cu organismul datorita materialului – titan de inalta calitate, rata de succes este de 100%, aspectul impecabil si perfect natural al rezultatului final, consiliere oferita de specialisti referitoare la conditiile de igiena ce trebuie respectate pentru evitarea riscului oricarei infectii.

Clinica Stomatologica Dental Praxis si echipa sa medicala te asteapta pentru un tratament stomatologic delicat, care te va face sa uiti de durere si de uratenia unei danturi neingrijite, acum si cu ceva reduceri substantiale.

Cel mai bun lucru pe care il poti face:  zambeste pentru ca si pentru tine poate veni o noua zi!

Hits: 3

One thought on “Clinica Stomatologica Dental Praxis pentru un implant dentar si un zambet aratos

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: