Fitoceaiul de la Tian cu Pufulita si Melissa fortifica sanatatea

Povestile din batrani ne spun ca asiaticii in speta chinezii detin secretele ceaiurilor si a remediilor naturale de secole.

Tot ei detin si ritualurile prepararii ceauiului secular fiind si cei mai priceputi in administrarea acestuia.

De curand am aflat despre un magazin online de medicina orientala Tian ce se preocupa de sanatatea si frumusetea membrilor familiei tale si pot ajuta in ameliorarea vietii, daca esti dispus sa le acorzi ceva atentie.

In ultima vreme datorita regimului accelerat al vietii dar si al asteniei de primavara, uneori am un sentiment de slabiciune al potentialului fizic si am descoperit ceva simptome apropiate descrise pe site: calitatea somnului scazuta, stari de oboseala, stari de nervozitate, iritabilitate, eventual care m-au condus la gandul ca organismul meu ar putea fi ajutat mai usor sa treaca prin aceasta primavara cu un Fitoceai cu Pufulita si Melissa ce ar trebui sa intre si in obisnuintele mele zilnice.

Fitoceai cu Pufulita si Melissa pentru barbati

Este recomandat pentru barbati datorita efectului de restabilire rapida a puterii, mentine energia si potentialul fizic, ajuta in cazuri de insomnie si imbunatateste calitatea somnului.

Consecintele privarii de somn se pot observa in toate sferele vietii noastre:
  • la locul de munca: scade capacitatea mentala, concentrarea si productivitatea.
  • familie si viata personala: declin in activitatea sexuala, iritabilitate, nervozitate.
  • sanatate: obezitate, aparitia bolilor cardio-vasculare, infarct miocardic, depresie, scaderea productiei de hormoni sexuali, pierderea potentei, creste nivelul de zahar in sange, diabet zaharat si creste chiar riscul de accidente rutiere.

Ulei cosmetic pentru Masaj Taina Incaperilor ImparatestiFitoceai cu Pufulita si Potentilla pentru BarbatiFitoceai cu Pufulita si Leuzeea pentru Barbati

Pufulita este prezenta in toate ceaiurile din Gama Sanatatea Barbatilor. Efectele sale benefice asupra sanatatii barbatilor sunt cunoscute inca din secolul al XII-lea. Pufulita este bogata in fitosteroli, precum si in taninuri, flavonoide, vitamine si minerale.

Fii plin de viata, energie si putere! Intra  in Programul Sanatatea Barbatilor pentru o viata sanatoasa!

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: