CES 2016: Cele mai noi Handycam-uri Sony filmează în regim 4K

• Camera FDR-AX53 4K cu noul senzor Exmor R™ CMOS cu pixeli mai mari cu1,6x pentru sensibilitate superioară, ideal în condiții de luminozitate scăzută
• Noile lentile ZEISS®Vario-Sonnar T* pentru o rezoluție în unghi larg, de până la 26,8mm și zoom optic 20x, precumși 30x Clear Image Zoom
• Sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe posibil datorită tehnologiei Balanced Optical SteadyShot™ de la Sony, îmbunătățită cu noul mod Intelligent Active, care compensează pentru mișcările camerei chiar și în alergare
• O nouă structură a microfonului care colectează sunete din cinci direcții pentru o calitate audio avansată
• Înregistrare Full HD 100fps de mare viteză pentru editarea unor clipurivispectaculoase în slow-mo
• Funcții suplimentare includ un inel manual, EVF, înregistrare cu codare temporală și User Bit pentru felxibilitate sporită în filmare
• Camerele HDR-CX625 ș iHDR-CX450 HD cu funcții îmbunătățite care includ stabilizare a imaginii pe 5 axe, Fast Intelligent AFși captură Time-lapseHDR-CX450 1

Noua linie de camere Sony permitepăstrarea celor mai importante momente din viața utilizatorilor în format 4K, fie că e vorba de primii pași ai unui copil, o piesă de teatru la școală, ziua absolvirii sau ziua nunții.
FDR-AX53–imagini excepționale cu o cameră video 4K
Vârful de gamă din linia de camere videolansate anul acesta de Sony este cel mai recent model cu filmare 4K,FDR-AX53,care combină calitatea îmbunătățită a imaginii cu o performanță audio pe măsură.
ModelulFDR-AX53 include un nou senzor Exmor R CMOS care furnizează clipuri 4K incredibile. Datorită dimensiunii pixeluluiii mai mare cu1,6x, FDR-AX53beneficiază de un nivel de sensibilitate mult mai mare decât predecesorul săuși permite captarea extrem de clară a conținutului chiar și în condiții de luminozitate redusă.
FDR-AX53include o nouă lentilă Zeiss capabilă să cuprindă un unghi de până la 26,8mm,captând scena cu acuratețe, de la unghiurile largi până la tele-filmare. Obiectivul permite camerei o plajă de zoom optic de 20x și 30x (4K)/ 40x (FHD) Clear Image Zoom, pentru filmare video de aproape.

Datorită lentilelor Advanced Aspherical(AA) cu Extra-low Dispersion(ED), aberațiile cromatice sunt reduse puternic, permițând captarea unor imagini cu o fidelitate a culorilor incredibil de precisă. Pelicula antireflex multistratificată ZEISS T* reduce reflexiile nedorite, pentru o imagine clară, chiar și în condiții de zile cu soare puternic.

FDR-AX53este prima cameră cu versiunea îmbunătățită a sistemului de stabilizare Balance Optical SteadyShot de la Sony; un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe care oferă imagini clare, focalizate când filmați din mână și, datorită noului mod Intelligent Active, asigură o înregistrare clară chiar și în timp ce utilizatorul aleargă. Acest sistem de stabilizare a imaginii permite cadre video excepționale din toate unghiurile, captate chiar și în mișcare sau în modul de zoom optic de 20X pentru planuri strânse.

FDR-AX53înregistrează la o rată incredibilă 4K, de 100 Mbps, folosind formatul de înregistrare ultra performant XAVC S™, care permite fiecărui cadru să fie umplut de detalii 4K.
Camera vine cu un algoritm nou adaptat AF, Fast Intelligent AF, prezent și în camera foto Sony α7S IIcare optimizează comunicarea dintre lentile și procesor pentru a obține viteze cu până la 40% mai mariii față de modelele precedente.

Calitate avansată a sunetului
Noua structură a microfonului camerei FDR-AX53permite colectarea sunetelor din cinci direcții, oferind astfel senzația unei ambianțe mai realiste.Datorită structurii îmbunătățite a microfonului, nivelul de zgomot a fost redus cu aproximativ 40%ii, iar performanța stereo este de aproape două ori mai bună față de modelele anterioareii, permițând astfel înregistrări mai clare într-o gamă mai variată de împrejurări. Microfonul cu 5.1 canale înregistrează sunet stereo în două canale în XAVC S 4K/HD și sunet high surround cu 5.1 canale în AVCHD. În plus, funcția My Voice Canceling reduce vocea utilizatorului în timpul înregistrării.
Înregistrare Full HD la 100fps pentru filme slow-mo
În permieră pentru gama de camere Handycam Sony, FDR-AX53 poate înregistra Full HD la 100 fps, ceea ce înseamnă că filmările pot fi editate în format slow motion, cu ajutorul software-ului gratuit PlayMemories Home™, care adaugă o nouă dimensiune filmelor personale.
Modelul include o multitudine de opțiuni, pentru o flexibilitate mai mare în filmare, printre care se numără un inel manual și un buton care pot fi alocate pentru funcții ca zoom, focalizare și expunere și vizor electronic, permițând utilizatorului să compună ușor scene chiar și în zilele cu soare puternic. Pentru un control mai mare asupra editării, utilizatorii pot beneficia de opțiunile Time Code și User Bit.
Conținutul 4K poate fi redat pe un televizor compatibil cu acest standard prin intermediul unui cablu HDMI furnizat sau prin conversie automată din 4K în format Full HD pentru televizoarele Full HD. Pentru o încadrare superbă, această cameră de mână vă permite să rulați imaginile 4K în ramele video selectate, prin mărirea sau decuparea părților selectate în calitate Full HD.
Mai multe opțiuni pentru a capta și împărtăși amintirile
Gama de camere Sony Full HD primește doi membri noi, HDR-CX625șiHDR-CX450. Noile modele au un unghi generos, de 26,8 mmiii, ceea ce înseamnă că imaginile pot fi captate în orice situație. Ambele modele beneficiază de stabilizare optică, inclusiv de sistemul avansat Balanced Optical SteadyShot cu modul în 5 axe Intelligent Active care asigură imagini extrem de detaliate și focalizate.
Camerele Handycampermit înregistrare XAVC S de 50 Mbps și includ, de asemenea, și Fast Intelligent AF. Cu o performanță a microfonului surround și funcție de My Voice Canceling, calitatea superbă este garantată.
Cu ajutorul software-ului gratuit PlayMemories Home™ de la Sony, puteți organiza și edita imaginile precum și să creați clipuri time-lapse personalizatevi cu ajutorul Time-lapse Capture, pentru cadre de impact în 4K cu FDR-AX53, și HD cu HDR-CX625 și HDR-CX450
Transmisiuni Live
Pentru a-i implica și pe ceilalți în acțiune, toate modelele Handycam permit transmisiuni Live prin USTREAMTM , care permite difuzarea imaginilor și sunetelor HD din camerele Handycam prin intermediul unui punct de acces wireless.
Similar întregii game Handycam de la Sony, modelele noi includ o funcție de editare a clipurilor chiar în meniul camerei, Highlight Movie Maker , care selectează momente cheie din imaginile filmate, cum ar fi râsetele sau cadrele strânse, și le asamblează în clipuri scurte fără să mai fie nevoie de editare ulterioară.
Acestea pot fi personalizate cu efecte de tranziție și coloană sonoră și, odată terminate, distribuite în format MP4 pe rețelele de socializare.
Noua cameră Sony 4K va fi disponibilă în Europa din martie 2016; camerele Full HD vor fi disponibile de la jumătatea lunii februarie 2016.
Specificațiile complete pentru FDR-AX53pot fi văzute aici;pentruHDR-CX625vă rugăm să dați clickaici,iar pentru HDR-CX450aici.
Despre Sony
Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari.

Sony – 7 ianuarie 2015

Hits: 5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: