Acer lansează V Nitro Black Edition cu Intel RealSense și covertibilul premium Switch 12 S

Acer a făcut în cadrul CES 2016 două anunțuri importante: introducerea tehnologiei Intel® RealSense™ în seria Black Edition a gamei V Nitro, dar și o nouă versiune premium a gamei de convertibile 2-în-1 Aspire Switch 12 S.

Aspire Switch 12 S.1

Aspire V Nitro Black Edition este primul notebook care încorporează noua cameră Intel RealSense, ce oferă gamerilor o calitate a imaginilor 2D și 3D îmbunătățită și posibilitatea de transmitere a experienței de gaming și video chat cu fundal personalizabil. În plus, gamerii vor avea posibilitatea să personalizeze personajele din joc cu poza proprie și să scaneze obiecte personale pe care să le adauge în joc. Disponibilă atât pe modelele de 15 cât și de 17 inchi, noua cameră Intel RealSense oferă o rază mai bună de acțiune de până la 1,5m de dispozitiv, urmărire mai precisă a gesturilor, controlul și recunoașterea obiectelor. Totodată asigură o experiență mai bună cu noul sistem de autentificare biometrică Windows Hello pentru logarea la Windows 10. Folosită normal, ca o cameră 2D, operează la rezoluție HD și 60fps.

Cu ajutorul noii camere Intel RealSense, utilizatorii vor avea un control mult mai intuitiv și o experiență de joc mult mai bine personalizată. Noua tehnologie permite, de asemenea, scanarea și printarea 3D. Aspire V Nitro Black Edition are procesor Intel® Core™ de ultimă generație, soluție grafică NVIDIA® GeForce® GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSD NVMe, disponibil în mod obișnuit pe servere pentru segmentul enterprise.

Seriile Acer Aspire V Nitro Black Edition cu noua cameră 3D Intel RealSense vor fi disponibile în regiunea EMEA din februarie, la prețuri pornind de la 1.299 de euro.

Convertibil cu specificații de top și design premium

Acer a anunțat, de asemenea, noul model premium din linia de convertibile 2-în-1 Aspire, Switch 12 S (SW7-272), care combină designul modern cu cele mai noi tehnologii, printre care antena Acer ExoAmp WiFi încorporată în carcasa metalică și sistemul de prindere Acer Snap Hinge™ Gold.

Acer Switch 12 S are display de 12,5-inchi și un design flexibil care permite utilizarea dispozitivului în patru moduri: tabletă, notebook, display și tent. Are procesor Intel® Core™ M de generația a 6-a și rulează Windows 10.

“Îmbinarea optimă între tehnologie și design consolidează poziția de top a Acer Aspire Switch 12 S în gama de dispozitive 2-in-1 a Acer. Acer Aspire Switch 12 S este o declarație de stil, iar multe dintre caracteristicile care îi conferă aspectul modern, premium, încorporează tehnologii avansate care aduc beneficii majore activității de zi cu zi”, a declarat Jerry Kao, președintele diviziei de notebook-uri la Acer Inc.

Carcasa de aluminiu anodizat asigură produsului un aspect stilat, dar reprezintă și o inovație tehnologică. Antena Acer ExoAmp încorporată în carcasa metalică asigură performanță Wi-Fi optimă. Acer Snap Hinge Gold este a treia generație a sistemului de prindere magnetică Acer Snap Hinge, asigurând o conectare rezistentă între tabletă și tastatură. Streaming-ul rapid de date de până la 6Gbps între tabletă și tastatură creează o responsivitate îmbunătățită a notebook-ului. În plus, Snap Hinge Gold folosește conectori din aliaj de zinc pentru încărcarea tastaturii, eliminând necesitatea cablurilor.

Aspire Switch 12 S are slot USB Type C Thunderbolt™ 3 pentru încărcare ultra-rapidă, precum și video streaming de până la 40Gbps între dispozitive, un display HD extern sau chiar două display-uri 4K. Thunderbolt 3 permite, de asemenea, conectarea opțională a Acer Graphics Dock pentru creșterea performanței grafice a Switch 12 S. Camera Intel® RealSense™ R200 permite captarea imaginii pentru generarea și scanarea de modele 3D.

Display-ul de 12,5 inchi este IPS 4K1 cu tehnologie Zero Air Gap pentru glare redus și unghiuri generoase de vizualizare. Realizat din Corning® Gorilla® Glass 4, ecranul oferă o experiență premium de vizualizare și, în plus, e mult mai rezistent la zgârieturi. Acer Vision Care™ include Acer BluelightShield pentru controlul luminii albastre și Acer Lumiflex pentru vizionare optimă în condiții diferite de iluminare. Tastatura backlit permite utilizarea notebook-ului indiferent de condițiile de iluminare a încăperii de lucru.

Switch 12 S are trei microfoane și tehnologie Acer Purified.Voice oferind o calitate foarte bună a sunetului pentru funcționarea optimă a Cortana și Skype. Difuzoarele Acer TrueHarmony și Dolby® Audio™ Premium furnizează un sunet bogat cu distorsiuni minime. Camera HD frontală (1280 x 720) asigură o comunicare eficientă cu alți utilizatori de Skype. Pentru a satisface și cerințele utilizatorilor business, Aspire Switch 12 S oferă suport pentru Acer Active Pen pentru a lua notițe și a face schițe.

În modul tabletă, convertibilul are doar 7,8mm, și cântărește 800 de grame, iar cu tastatura atașată 17,3mm și 1400 de grame.

Pe lîngă portul USB 3.1 Type C Thunderbolt™ 3, Aspire Switch 12 S are două porturi USB 3.0, un port Micro HDMI, slot Micro SD și jack audio. Primele modele vor fi disponibile cu 4GB sau 8GB de memorie și o capacitate de stocare pe SSD de 128GB sau 256GB.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este o companie care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetarea, proiectarea, marketarea, vânzarea și suportul pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, ecrane, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvoltă de asemenea și soluții cloud care să reunească Internet of Things. Acer are 7.000 de angajați la nivel global și este al patrulea cel mai mare furnizor de PC-uri din lume (conform IDC 2014) (7). Cifra de afaceri a companiei în 2014 a fost de 10,39 miliarde de dolari

București, 08 ianuarie 2016 – Acer

Visits: 0

Lasă un răspuns