CES 2016: Sony extinde linia de produse wearable prin lansarea Walkman-ului® WS413/WS414

• Design unitar aliniat conceptului wearable
• Rezistent la apă sărată și la praf – recomandat pentru activități sportive
• Funcția ”Ambient Mode” pentru o experiență audio îmbunătățită

Walkman-ul WS413 / WS414, lansat de Sony în cadrul târgului internațional de tehnologie CES 2016, dispune de un design care protejează gadgetul de apă sărată și praf și permite utilizarea acestuia într-o varietate de condiții, cum ar fi înotul, jogging-ul sau escaladarea alpină.NW-WS410 4

Forma circulară, fără cabluri adiționale se potrivește perfect cu forma capului, așa că nu trebuie să îți faci griji că Walkman-ul poate aluneca. Designul elegant al Walkman-ului Sony WS413 / WS414 elimină interferențele, datorită prezenței unui terminal intern rezistent la coroziune care împiedică acumularea de particule străine. Un înveliș împotriva ruginei de pe suprafața carcasei asigură o protecție crescută atât la exterior, cât și la interior.

Walkmanul WS413 / WS414 vine echipat atât cu elemente intraauriculare pentru uzul zilnic, cât și elemente rezistente la apă, acoperite cu un film subțire care formează o barieră împotriva apei, fără a diminua confortul.

Walkmanul WS413 / WS414 nu a fost creat însă doar pentru sportivi. Protecția împotriva nisipului recomandă gadgetul pentru plajă și vacanțe exotice. Structura sigilată egalizează rata compresiei, asigurându-se că Walkman-ul este protejat împotriva prafului, indiferent de mediu, acesta putând fi utilizat în condiții optime la temperaturi cuprinse între -5°C și 45°C.

Utilizatorii pot rămâne conectați la zgomotele de fundal cu noua funcție Ambient Sound. Microfonul încorporat captează sunetele ambientale din jurul utilizatorului, permițându-i să fie mereu în contact cu mediul înconjurător, fără să scadă volumul sunetului.

Specificații tehnice

Nume model Walkman® NW-WS414/ NW-WS413
Memorie Internă 8GB / 4GB
Culori disponibile Negru/ Ivoriu / Albastru/ Verde Lime
Formate disponibile MP3/ WMA/ Linear PCM/ AAC
Rezistență la apă IP65/IP68 (IEC 60529) sau echivalentul
Rezistență la praf
Efecte de sunet Normalizator dinamic
Music playback time Muzică: Aprox. 12 ore
Timp de încărcare Aprox. 1.5 ore
Încărcare rapidă După aprox. 3 minute de încărcare oferă 60 de minute de muzică.

Greutate Aprox. 32g (1.2 oz)
Accesorii Căști (4 seturi: S/M/L/LL)
Căști Waterproof (4 seturi: S/M/L/LL)
USB Cradle (1), cablu USB (1)
Bandă de ajustare (1)

Despre
Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Sony – 7 ianuarie 2015

Visits: 0

Lasă un răspuns