Ce faci daca telefonul a intrat la apa

Sunt situatii in care trebuie sa ai deplasari prin tara. Pentru ca majoritatea situatiilor o impune. Te-a prins ploaia si nu ai husa la telefon, sau ai scapat telefonul in apa, etc. Sunt diferite situatii in care exista posibilitatea ca terminalul tau sa aiba contact cu diferite lichide, care cu siguranta vor afecta functionarea, daca nu din prima, ci cu trecerea timpului oxidul capatat de circuitele electronice vor avea sigur de suferit. In aceasta situatie cel mai bine este sa extragi bateria din terminal daca este posibil si apoi sa apelezi  de urgenta la un centru de reparatii telefoane. Pentru ca acestia stiu cum sa actioneze in situatiile acestea incat sa mai salveze ce se mai poate salva.

gsm

SuceavaGSM ofera reparatii gsm de calitate in judetul Suceava.

Proact Service GSM se mândreşte cu o experienta de peste 10 ani în domeniul diagnosticarii defectelor si repararii telefoanelor mobile de orice tip. Departamentul a crescut gradual in acest domeniu si a devenit unul dintre cele mai longevive service-uri din municipiul Suceava. Portofoliul este diversificat si cuprinde urmatoarii producatori: Nokia, Samung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Iphone 4, Iphone 4s,Iphone 5, Iphone 5s, Iphone 6, HTC, Blackberry, Lg, Ipad. Partea hardware a unui terminal mobil o constituie totalitatea componentelor electronice ce intră in constructia acestuia.

Datorita dotarilor si personalului calificat, in service se pot efectua reparatii asupra oricarui telefon mobil cum ar fi:

  • Inlocuire touchscreen, display, difuzoare, sonerii, carcase, etc.
  • Schimbare circuite integrate de tip driver pentru tastatura, display, etc.
  • Schimbarea circuitelor de incarcare si alimentare;
  • Schimbare microprocesoare in tehnologie BGA si uBGA, chiar si cele acoperite cu rasini;
  • Schimbarea amplificatoarelor de emisie si a amplificatoarelor de zgomot redus;
  • Refacerea traseelor intrerupte precum si alte reparatii asupra componentelor hardware ale terminalelor mobile.
In vederea inlocuirii pieselor defecte se folosesc produse originale sau cu acordul clientului piese ce provin de la alti producatori. Pentru obtinerea acestora se colaboreaza cu furnizori de renume precum: SQUARE, SUNEX, GSMNET etc.

 

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: