Samsung Electronics lanseaza monitorul curbat SE790C

Curbura, calitatea imaginii și funcţiile avansate aduc o experiență vizuală de top, potrivită pentru divertisment și multi-tasking

Samsung Electronics Co., Ltd., a lansat cel mai nou și avansat monitor curbat, modelul SE790C, care livrează o experiență vizuală îmbunătățită, captivantă și confortabilă. În plus față de designul curbat, rezoluția QHD ultra-wide (ULTRA-WQHD) și contrastul superior, noul monitor curbat SE790C de 34 de inci oferă productivitate îmbunătățită și divertisment, precum şi un design sofisticat și ergonomic.

Samsung SE790C_1

„Modelul SE790C de la Samsung vine cu o curbură remarcată în industrie, câștigătoare de premii, care oferă o experiență de vizualizare cu adevărat captivantă, confortabilă și diferită,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Noul monitor curbat stabileşte, prin inovaţie, noi standarde în ceea ce priveşte capabilităţile monitoarelor şi soluţiilor de display printr-o calitate superioară a imaginii, productivităţii şi funcțiilor dedicate divertismentului și design”.

Experiență vizuală captivantă și confortabilă

Design-ul inovator 3000R (cu o rază de curbură de 3000mm) al noului SE790C le oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare considerabil diferită față de monitoarele plate, tradiționale, și monitoarele curbate competitoare. Spre deosebire de monitoarele cu ecran plat, unde distanța de vizualizare diferă de la centrul ecranului până la margini, marginile modelului SE790C se apropie mai mult de curbura ochilor privitorului. Așadar, SE790C creează o experiență vizuală fără distorsiuni, cu o solicitare mai mică a ochiului și un confort îmbunătățit pentru utilizatori.

De fapt, confortul vizual al monitorului curbat a fost validat de către TÜV Rheinland, o organizație internațională de certificare. Procesul riguros de certificare a implicat o evaluare a culorilor monitorului, uniformității culorilor, unghiului de vizualizare şi al spațiului curbat.

De asemenea, curbura ajută la vizualizarea de tip panoramic, creând un câmp vizual mai larg și o experiență vizuală mai captivantă. Curbura optimă a monitorului creează un efect de tip 3D, cu atât mai evident cu cât distanța de vizionare devine mai mică.

Calitate a imaginii vibrantă

Pentru a asigura vizionarea conținutului multimedia la cea mai bună calitate video, claritate și intensitate, Samsung SE790C are un raport de imagine de 21:9 și o rezoluție ULTRA-WQHD de 3440 x 1440 pixeli, pentru a livra o calitate a imaginii de excepție.

Raportul de contrast al monitorului (cel mai bun din clasa lui) de 3.000:1 și luminozitatea de 300 cd/m2  creează un negru mai intens, culori vii și detalii mai clare. Unghiul vizual extra-wide de 178 de grade orizontal și vertical optimizează experiența vizuală din orice poziție, minimalizând efectul de imagine deformată.

Optimizat pentru productivitate și divertisment

Multi-tasking-ul, experiența jocurilor și vizualizarea de filme sunt îmbunătăţite datorită unor funcţii special create în acest sens. SE790C este echipat cu funcții Picture-by-Picture (PbP) și Picture-in-Picture (PiP) 2.0 pentru eficiență îmbunătățită. PbP le permite utilizatorilor să conecteze cu ușurință două dispozitive, cum ar fi un computer, laptop, console de jocuri (Xbox, PlayStation, etc.) sau Set-Top Box (STB), iar PiP 2.0 facilitează multi-tasking-ul. Monitorul este echipat și cu patru porturi USB 3.0 pentru a elimina nevoia unei stații de andocare și pentru a menține conexiunea între dispozitive 24/7.

SE790C are o varietate de funcții ce îmbunătățesc consumul de divertisment, le oferă utilizatorilor o experiență unică a jocurilor electronice, sunet stereo de calitate înaltă și timp de răspuns rapid. Folosind modul dedicat jocurilor electronice, monitorul curbat detectează în mod inteligent schimbările de scene, corectând imaginile încețoșate, intensificând culorile și alterând contrastul pentru o vizibilitate îmbunătățită a acțiunii din joc. Difuzoarele încorporate de 7 wați livrează un sunet stereo de calitate înaltă și o experiență mai bogată a acestuia, în timp ce timpul de răspuns de patru milisecunde le asigură utilizatorilor observarea a celei mai rapide acțiuni de pe ecran în mod clar și fluent, fără neclaritate în mișcare.

Construit din materiale metalice sofisticate, SE790C este are un design minimalist, pentru ca nimic să nu le distragă atenţia utilizatorilor de la conţinutul dorit. Suportul curbat în formă de T, ce poate fi ajustat în înălțime (HAS), și spatele cu suport VESA ascuns contribuie la aspectul sofisticat și ergonomic al monitorului, pentru a maximiza productivitatea și confortul.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajați din 80 de țări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

Specificații tehnice

Ecran Model LS34E790C: 34-inch
Panel Type VA (Curved) LED BLU
Curbură 3000R
Luminozitate 300 cd/m2
Contrast 3,000:1
Rezoluție 3,440 x 1,440
Unghi de vizualizare 178:178
Suport Culoare 8 bit (16.7 million colors)
Gamă Culoare sRGB 100% (Typ), 99% (Min)
Timp de Răspuns 4 ms
Funții generale Funcții încorporate Game mode, flicker free, eco saving, off timer, image size, Samsung MagicBright, sound mode, PIP 2.0, PBP, USB 3.0 Super Charging
Compatibilitate Windows, Mc
Certificare Windows Windows 8.1
Audio Difuzor 7W x 2
Conectivitate Display Port 1
HDMI 2
USB Hub 1 up / 4 down (3.0 ver.)
Ergonomie Tip Stand Curved T-shape
HAS 100 mm
Montare pe Perete VESA 100X100
Eco Standard Energy Star 6.0

București, 22 decembrie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: