Mobila ieftina…pentru zile grele

Nu de putine ori omul obisnuit se vede pus in situatii mai putin placute de a nu putea sa isi mobileze locuinta si totusi sa dispuna de fonduri limitate de a-si satisface aceasta necesitate.
Nici nu as recomanda sa cumpere mobila second hand intrucat nimic nu se va compara cu o mobila la comanda ieftina.
La Tamos gasesti oferte canapele cum ar fi o canapea extensibila ieftina sau scaune bucatarie ieftine, pantofar ieftin, coltare living ieftine,  sau chiar fotolii pe care le vei putea comanda foarte elegant online la care vei obtine si o garantie de 2 ani calendaristici de la data cumpararii produsului.Ceea ce va recomand la reducerile de mobila sunt patuturile de copii ieftine.
Materialele folosite tin cont de conditiile spatiului deservit si sunt rezistente la umezeala si aburi. Blatul de bucatarie este termorezistent, iar la cerere poate fi segmentat in functie de numarul de corpuri inferioare detinute de bucataria aleasa.
Mobila de biblioteca pentru living este caracterizata prin prezenta unui spatiu mare pentru depozitare, care de obicei include dulapuri, rafturi, sertare si vitrine. Designul mobilei de biblioteca este clasic prin dimensiune si forma, dar multe dintre produse ascund si elemente fine de modernism, care sunt regasite prin linii curbe elegante la unele modele si decoruri moderne la celelalte. Mobila de birou nu doar functionala. Prin prisma materialelor folosite mobilierul de birou este rezistent la umezeala, impact si uzura prin frecare.
La fel cum din nici o sufragerie nu pot lipsi canapeaua, coltarul sau fotoliile. Canapelele si coltarele extensibile comercializate sunt rezistente, majoritatea avand sistem de extensie cu cadruri metalice. Pentru confort s-a integrat un sistem modern de arcuri si bureti.
Canapele si coltarele sunt disponibile in decoruri multiple.
Peste 90% din produsele vindute sunt pe stoc. Ele pot fi livrate imediat sau in maxim 48 ore.
Pentru a nu pune clientii pe drumuri se folosesc serviciile de livrare la domiciliu si montaj. In prezent, majoritatea clientilor comanda online sau telefonic. economisind timp si bani.

 

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: