Canon si lansarile de camere din ultima perioada

Canon a lansat un număr impresionant de 9 echipamente foto printre care o cameră digitală DSLR, camere digitale compacte și accesorii, reunite în cea mai captivantă colecție de noi beneficii Canon. Multipla lansare Canon confirmă, o dată în plus, experiența inegalată în imagistică și reflectă, totodată, angajamentul strategic al companiei de a-și ajuta clienții să facă un pas înainte în demersul lor de a-și îmbunătăți calitățile fotografice. Reprezentantiv pentru gama DSLR în această nouă colecție este aparatul EOS 1200D, lansat în paralel cu aplicația EOS Companion; acest DSLR pentru începători și aplicația pentru smartphone facilitează pentru oricine primii pași în realizarea fotografiilor perfecte.
Multiplă lansare Canon de camere foto și accesorii
Alte patru modele noi se alătură gamei PowerShot: PowerShot GI X Mark II, ce oferă performanțe la standardele unui DSLR într-un corp compact; PowerShot SX700 HS este cel mai subțire aparat cu zoom optic 30x realizat de Canon; camera rezistentă la socuri , subacvatică, PowerShot D30 și o ultimă apariție din gama PowerShot, PowerShot S200. Pe lângă acestea, mai sunt prezentate trei noi modele IXUS, care permit utilizatorilor să realizeze cu stil fotografii deosebite: IXUS 155, IXUS 150 și IXUS 145. În cele din urmă, recenta colecție este completată de un nou blitz, Macro Ring Lite MR-14EX II, conceput pentru profesioniști și amatorii pasionați de macrofotografie.

EOS 1200D – ușurința de a face fotografii frumoase cu un DSLR
Conceput pentru cei care cumpără pentru prima oară un aparat DSLR, dar care își doresc rezultate impresionante de la prima încercare, modelul EOS 1200D combină performanțele sistemului Canon EOS cu o suită de comenzi intuitive, ușor de utilizat și moduri de fotografiere automată, care asigură surprinderea unor imagini ce vor face mai frumoase orice amintire si pot fi capturate într-un mod simplu, de persoane cu orice nivel de aptitudini.

Printre caracteristicile importante se numără:

Noua aplicație EOS companion și un ghid de pornire ușor de parcurs, care ușurează învățarea configurației butoanelor și funcțiilor aparatului, astfel încât utilizatorii să poată face cu mai multă încredere primii pași în surprinderea, capturarea momentelor speciale
O serie de funcții ușor de utilizat printre care Scene Intelligent Auto, Video Snapshot și Creative Filters care fac posibilă obținerea unor fotografii și clipuri video de înaltă calitate printr-o simplă apăsare de buton

IXUS 155, IXUS 150 și IXUS 145 – potrivite stilului tău

Trei noi modele elegante și compacte, cu zoom generos, ușor de utilizat se alătură seriei IXUS, care s-a bucurat de aprecierea criticilor. IXUS 155 combină calitățile procesorului de imagine DIGIC oferit de Canon, un zoom optic de 10x și un senzor de 20 MP cu designul inconfundabil, elegant, al camerelor IXUS – ceea ce îl face aparatul perfect pentru capturarea fotografiilor și clipurilor prietenilor, la spectacole sau seri petrecute în oraș. Camerele pentru începători IXUS 150 și IXUS 145, fiecare cu câte un senzor de 16 Megapixeli și zoom optic 8x, sunt ideale pentru fotografii începători, având moduri de funcționare ușor de utilizat, filtre creative și imagini de înaltă calitate.

Conceput pentru fotografi profesioniști, pasionați de macrofotografie, blitzul Macro Ring Lite MR-14EX II oferă flexibilitate incredibilă pentru iluminarea și fotografierea unei game variate de subiecte. Compatibil cu gama completă Canon DSLR EOS, el oferă fotografilor măsurarea complet automată a intensității blitzului E-TTL II pentru ca expunerile să fie precise și corespunzătoare.

Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 16.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, pentru a rezolva nevoile creative ale clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi antrenează utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.

www.canon-europe.com.

Hits: 1

3 comentarii la „Canon si lansarile de camere din ultima perioada

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: