AOC i2272Pwhut si i2472Pwhut Full HD sunt monitoarele tactile în zece puncte

Este o certitudine ca evolutia tehnologica a monitoarelor va duce catre o tableta mai mare cu touchscreen, iar inginerii de la AOC nu aveau cum sa rateze o astfel de tendinta.

Modelul i2272Pwhut Full HD de 21.5″ (54.6 cm) şi „fratele său mai mare”, i2472Pwhut de 23.6″ (59.9 cm) sunt certificate Windows 8. Datorită sensibilității tactile în zece puncte, monitorul poate fi controlat cu ambele mâini, indiferent dacă utilizatorii doresc să scrie e-mailuri, să cânte la pian prin intermediul unei aplicaţii Windows 8 sau pur și simplu să se joace. Pentru sarcinile de zi cu zi, cele două modele pot fi folosite ca monitoare standard.

Specificaţii avansate

Echipate cu panouri IPS de înaltă calitate, monitoarele myTouch oferă unghiuri largi de vizualizare, de până la 178°, pentru vizionarea de conținut multimedia, de la filme la aplicații de tip Office, oricare ar fi poziția utilizatorilor față de ecran. Monitoarele WLED cu rezoluţie Full HD oferă o luminozitate de 250 cd/m² şi un timp de răspuns de numai 5ms; astfel, acestea pot fi folosite chiar și de către gameri. Alături de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate și prin intermediul celor două porturi HDMI. Cu ajutorul funcţiei MHL, împătimiții sistemului de operare Android îşi pot conecta gadgeturile direct la monitor pentru a afişa conţinutul pe ecranul acestuia. Astfel,  cele mai frumoase amintiri pentru pot fi  împărtăşite cu cei dragi pe un ecran mai mare.

O multitudine de funcții

Modelele din Seria 72 sunt echipate cu un set de difuzoare de înaltă calitate, cu o putere de 2 watt, prin intermediul cărora utilizatorii se bucură de o experiență multimedia completă. Perifericele şi alte gadgeturi precum memory stick-urile, pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 și USB 2.0. Pentru conferinţe sau apeluri video, AOC a echipat monitoarele myTouch cu o cameră frontală de 720p şi cu un microfon integrat. Pentru mai mult confort, ecranul poate fi înclinat în poziția optimă pentru nevoile de utilizare – de la tastare, la vizionarea de filme sau citirea de documente.

 

Monitoarele myTouch de la AOC vor fi disponibile începând cu luna februarie la preţul de 1549 lei pentru modelul i2272Pwhut şi 1699 lei pentru modelul i2472Pwhut.

Bucureşti, 17 februarie 2014 – AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: