Mersul Trenurilor si aplicatia CFR Calatori

 cfr

Mersul Trenurilor mai anul trecut era o aplicatie destul de greoaie chiar si pentru un utilizator un pic mai experimentat, dar iata ca si pe siteul celor de la CFR au aparut niste modificari menite sa imbunatateasca situatia initiala.

Pasagerii reusesc astfel sa gaseasca rapid si usor informatiile de care au nevoie pentru planificarea calatoriei: destinatii, tipuri de trenuri si clasa de calatorie, servicii oferite (vagon clasa, de dormit, cuseta, cu spatiu pentru biciclete etc.), preturi si oferte pentru ruta solicitata.

„www.cfrcalatori.ro este singurul site oficial al CFR Calatori care contine informatii actualizate despre Mersul Trenurilor, precum si alte informatii referitoare la calatoria cu trenul”, au mai declarat oficialii companiei de stat.

Programul poate fi accesat si prin butonul „Mersul Trenurilor pentru mobil” de pe site-ul www.cfrcalatori.ro .

De asemenea, si la adresa m.cfrcalatori.ro este disponibila aplicatia de vizualizare a informatiilor legate de Mersul Trenurilor, pentru a veni in sprijinul utilizatorilor de internet care folosesc dispozitive mobile.

Informatiile despre mersul trenurilor CFR Calatori sunt actualizate zilnic pe site-ul oficial al companiei www.cfrcalatori.ro si sunt preluate pe baze contractuale si de site-ul www.infofer.ro .

Daca accesezi aplicatia “Mersul Trenului pentru Mobil” va fi foarte usor se completezi campurile de mai jos de la tastatura

Data Plecare

Doar Statiile principale
Afisez trenuri dupa ora:

Plecare


Destinatie

Via(statie de trecere/schimbare in parcurs)

Rezultatul cautarilor va fi numarul trenului, ora de plecare, kilometri parcursi, tariful biletului asa cum apare mai jos, dar si o protectie grafica la spamuri.

Tren

Data

Pentru a evita spam-ul, va rugam sa apasati pe comoara

Tren Nume
Data 15-02-2014Oferta La acest tren sunt posibile reduceri din tariful pret intreg si tarif pentru copil, pe anumite relatii, zile si eventual in numar limitat. Pentru mai multe detalii despre ofertele tarifare click aici
Nume     –      07:00
Nume 07:43 07:45
Nume 08:10 08:11
Nume 08:35 08:37
Nume 08:45 08:46
Nume 08:51 08:52
Nume 09:02 09:04
Nume 09:40    –Aplicatii vrea ca pasagerii sa gasesca cea mai buna solutie de transport, avand la dispozitie cele peste 1.100 de trenuri pe care CFR Calatori pune zilnic in circulatie.

Nu este foarte aratoasa aplicatia insa un utilizator mai modest ar putea sa foloseasca mai lesne acum noua fata a aplicatiei decat o putea face inainte de aceasta imbunatatire. Fireste inca mai este loc de cu mult mai bine, dar inca sa mai avem rabdare.

Hits: 19

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: