Cand doresti o calatorie bussiness… DTS TRAVEL AGENCY iti ofera bilete de avion

S-a inchis telefonul. Laptopul, inca a ramas in tabelul cu cifre. Partenerul extern tocmai ti-a lansat o invitatie – propunere la el la sediu, de a te intoarce in bussiness. Oportunitatile nu se rateaza niciodata, atunci cand compania ta trebuie sa creasca. Ceva picaturi de transpiratie au inceput sa napadeasca fruntea ta cea concentrata. Maine trebuie sa fii acolo, caci timpul nu poate sa ramana in loc. Si brusc ti s-a facut o foame, as putea spune nervoasa, pe care nu poti sa o tratezi cu acele cateva picaturi ramase din cafeaua de dimineata, cu care de altfel ti-ai patat si camasa ta cea noua. Cateva probleme majore se intrevad. Biletul de avion pentru maine, cel mai important este pe lista. Apoi masa de pranz, ca nu mai poti suporta semnalele venite dinspre stomac, si la sfarsit, camasa care trebuie curatata pentru a fi gata pentru maine la intalnire. Oare care o fi ordinea? Pai eu zic mai intai pranzul. Ah si ai uitat de masina pentru deplasare in oras, pe care trebuie sa o inchiriezi, atunci cand vei ajunge in aeroportul destinatie si poate si cazarea, daca va fi cazul.

Nu este simplu sa organizezi o calatorie bussiness, atunci, cand ai termene scurte sa o realizezi. Drumul la o agentie de turism, pentru a cumpara bilete de avion, devine in aceasta situatie o prioritate. Si daca nu ai niste recomandari bune, exista posibilitatea ca, tocmai sa ratezi meetingul, ce iti poate aduce o relansare benefica a afacerii.

Si apoi mai exista inca si alte agentii, care se pricep. Insa, de multe ori te trezesti in ipostaze jenante la aeroport, asteptand tichetele de avion, care se incapataneaza sa mai soseasca, si evident poti rata intalnirea.

Numai prin colaborarea impreuna cu o agentie de turism specializata in turismul de afaceri poti reduce substantial costurile afacerii tale, si mai ales timpul si siguranta cautarilor de bilete. Iar finalul va fi fericit, cum l-ai calculat, ajungand safe la destinatia necesara.

dts

DTS Travel Agency situata in Bucuresti, este una dintre aceste agentii, care iti pune la dispozitie un personal calificat, dedicat companiei tale, astfel incat, sa acopere tot segmentul temporal al calatoriei tale, 24 / 24 ore, 7/7  zile pe saptamana, pentru a rezolva orice problema. Unul sau mai multi agenti de turism specializati in turismul de afaceri, te va insoti in orice actiune, eveniment organizat, si va fi consultantul tau profesionist, in mod gratuit. Ce inseamna asta? In baza unui contract semnat intre companie si DTS Travel Agency, toate facturile de achizitii ale diverselor servicii si pachete turistice, vor arata, astfel incat compania ta beneficiaza de cele mai eficiente tarife de pe piata, exact la momentul oportun.

Toate acestea contra unui comision stabilit de comun acord prin negociere cu compania ta. In schimb toate tranzactiile de bilete se vor desfasura printr-un concept propriu DTS si anume al tansparentei totale, asupra desfasurarii tranzactiilor de achizitie de servicii si pachete turistice, incluzand fireste si achizitia de bilete de avion. Un agent corporate DTS va oferi toate detaliile si informatiile legate de destinatia unde urmeaza sa ajungi, de la conditiile de viza, asigurari de sanatate, pana la stabilitate politica si risc politic.

Toate acestea nu vor mai constitui o ingrijorare pentru tine si partenerii tai de afaceri, pentru ca DTS Travel Agency iti ofera biletele de avion de care ai nevoie.

Visits: 0

Lasă un răspuns