Sa ne intoarcem la energia apelor prin Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya

Imi aduc aminte cu placere de anii din liceu. Atunci, cand eram inca, in perioada de crestere, aveam foarte mult de invatat, iar energia biologica ce ar fi trebuit sa o dobandesc din hrana, in acea vreme nu exista, din motive obiective si mai ales politice.

Dar asta este o alta tema de dezbatut. Pe atunci, parintii mei, erau interesati, ca sa pot avea toate ingredientele necesare, pentru a putea sa ma concentrez cat mai bine, asupra lucrurilor esentiale din viata mea, si anume, cursurile de matematica, fizica, romana, pentru a reusi in viata. Iar literatura excela si atunci, ca si acum, de aceste adjuvante, sau suplimente naturale, produse naturiste, care desigur in urma mai multor teste, am observat ca, imi dadeau tocmai acea energie necesara pentru a ma putea concentra mai bine.

Atunci existau pe piata, niste casete de culoare verde, care, odata ingurgitate, erau ca un fel de elixir al inteligentei si a solutiilor potrivite, atunci cand, atacam temele pentru acasa, ori, examenele pe care, le absolveam cu note foarte mari.

Am cautat si in zilele noastre si am redescoperit Naturya si bineinteles, Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya care, odata cu trecerea anilor, a atins acea experienta de prelucrare naturista evident, pentru a fi un produs matur si util.

Pentru cei care vor o simpla doza de spirulina, aceasta poate fi amestecata cu apa, desi, majoritatea o prefera amestecata cu sucuri de fructe, efectul benefic asupra organismului fiind cu totul si cu totul acelasi.

Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya 200g

Spirulina Naturya sau alga verde-albastruie este cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine,vitamine si minerale. Este o excelenta sursa de nutrienti incluzand conform Wikipedia: vitaminele B1 (tiamina), B2(riboflavina), B3 (niacina), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E.

sigla Vegis

Spirulina de la Vegis, de asemenea o buna sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.Proteinele din spirulina sunt asimilabile, avand o rata de utilizare intre 50-61% si cu toate acestea poate creste rata de ardere a grasimilor in timpul activitatii fizice fireste in aer liber. Deci pe langa efectul de hranire corecta a organismului poate produce incredibil si o slabire in greutate.Se cunoaste ca spirulina intareste sistemul imunitar deoarece a dovedit calitati antivirale, antiinflamatoare si antioxidante in cadrul unor teste. Ea este populara in randul celor care vor sa tina o cura de detoxifiere si inlaturare a metalelor grele din organism, iar un studiu a aratat ca spirulina ar fi eficienta in inlaturarea arsenicului din corp. Un alt studiu a descoperit ca spirulina ajuta la combaterea anemiei si a degradarii sistemului imunitar ce are loc o data cu inaintarea in varsta.

Pana la urma un produs natural nu are niciodata cum sa faca vreun rau ci, cel mult sa ajute la sanatate si la starea de bine a organismului tau.

 

 

Views: 0

Lasă un răspuns