Sistemele de supraveghere in standardul de siguranta

Sistemele de supraveghere sunt deja incluse in standardele de siguranta de foarte multa vreme. Putem observa acest lucru oriunde in jurul nostru pentru ca ele deja fac parte din viata noastra, de cum iesim din propria locuinta. Strada si intersectiile sunt supravegheate de Politie, pentru ca exista destui soferi certati cu regulile de circulatie care trebuiesc identificati pentru a raspunde in fata legii.

La Metrou, de asemenea, exista sisteme cu turnicheti care opresc patrunderea infractorilor, fara sa plateasca cu cardul de intrare, sau poate si altii, care ar putea sa faca vreun rau calatorilor sau sistemelor de rulare.

La bancomate, de unde ne extragem economiile, exista acele camere de supraveghere ce urmaresc modul, cum se desfasoara tranzactiile.

La hypermarket se stie deja despre echipele de bodyguarzi ce sunt coordonati printri-un dispecerat ce urmareste prin intermediul unui sistem complex de camere, daca raftul este fraudat de marfa sau, daca se produce vreo deteriorare.

Exista o multitudine de astfel de exemple din realitatea zilnica, pentru ca infractionalitatea nu are limite, iar munca celor cinstiti este in permanent pericol.

O alta fata a infractionalitatii este vandalizarea pentru ca, daca nu reusesc sa fure, unii infractori distrug bunurile, generand pagube considerabile celor care sunt atacati.

Si uite asa cat se poate este clar lumea este impartita intre cele doua categorii, oamenii obisnuiti cu munca si infractorii, iar diferenta incepe sa fie data de modul de inzestrare cu tehnologie si de culegere al datelor, din cele doua tabere.

Si lucrul acesta nu este nou, il stim foarte bine din filme, care nu mai sunt o fictiune, ci tot mai mult o realitate. Spionajul are partile lui bune atunci, cand este facut rational si rezultate, cu echipamente perfectionate si utile, asa cum se gasesc la AtuTech, importator de tehnica de securitate.

ATUTECH

Prietenii mei stiu ca de multe ori mi-am gasit masina agresata in parcare si desigur am unele banuieli asupra celor care vad altfel lucrurile decat normal, frustratii sau poate spunand mai dulce neglijentii, ce isi imprima urmele pe portiere, pe capota masinii, oriunde pe habitaclu, iar mai mereu, personal nu pot dovedi si trage la raspundere vinovatul.

La mine la bloc se simte de mai multa vreme nevoia de a supraveghea parcarea, scarile de la intrare, holurile dar si liftul si mi s-ar parea interesant, sa propun administratorului, achizitionarea unui sistem de supraveghere asa, dupa posibilitatile locatarilor. Pentru ca sistem de acces pe baza de card, il avem instalat deja.

Cum as vedea eu rezolvata aceasta ecuatie? Foarte simplu.

Desigur lucrul acesta se poate aranja cu camere de supraveghere de exterior amplasate cat mai bine, in cazul meu chiar sub geamurile apartamentului unde locuiesc. Nu necesita o proiectare deosebita. Aceste sisteme de supraveghere nici nu sunt complicate constructiv si au un pret convenabil, astfel incat, sa nu ne darame bugetul.

DVR CIF Realtime cu transmisie live pe internet si pe telefonul mobil, alaturi de 16 camere de supraveghere pentru exterior, la cele doua scari, cu rezolutie inalta si iluminator IR cu LED-uri infrarosii, care permite vizualizarea pe timp de noapte m-a incantat. Pentru ca de multe ori pot fi vizualizate, casa si masina, remote, direct de pe SMART si totusi sa am si un mijloc de inregistrare invulnerabil prin retelele de internet.

Dvr 16 canale CIF Realitme cu vizualizare pe mobilCamera supraveghere 720TVL WDR lentila 2,8-12mm Ir60m Zoom digital 5X

Ceea ce urmeaza va fi simplu. Programarea la echipa de instalare AtuTech, care sunt sigur ca va aplica in mod corect standardul de siguranta.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: