Pe apa poti pleca intr-o excursie la Disneyland

Apa buna nu este numai un mod sanatos de a-ti petrece viata, ci si un mod foarte placut de a calatori, de a explora taramuri necunoscute si in final de a castiga o experienta frumoasa de la niste sticle emblematice. Caci ce poate fi mai placut decat sa bei apa naturala de calitate pe care o regasesti in sticlele Vittel care iata se ocupa acum de vacanta ta. Daca vei participa la un concurs: Gaseste comoara: O excursie la Disneyland pentru toata familia  sunt sigur ca zilele, in care vei fi castigatorul se apropie.

Urmand traseul apei mai precis wallpaper-urile ce le regasesti la sticlele achizitionate, si introducand de fiecare data  cate un cod unic promotional iti creezi in mod sigur sanse pentru variate premii direct de pe site.

Urmareste Harta Premiilor si sigur pe undeva pe acolo se ascunde si premiul tau, pentru ca desigur munca de explorare printer ape, este foarte bine rasplatita.

Mecanismul este cat se poate de simplu deoarece il poate intelege orisicine participa si anume: cu cat cumperi mai multe sticle de Vittel Disney, aflate în campanie, cu atat poti descoperi mai multe premii mici dar desigur si premiile cele mai mari:
Daca vei consuma trei sticle cumparate, si vei vrea sa ajungi la comoara Vittel: trebuie sa gasesti neaparat wallpaper cu personajele Disney. Daca esti perseverant la cele numai cinci sticle cumparate, gasesti o altă comoară fermecata si o serie de sabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie pe care le poti descarca pentru cei mici. La sapte sticle cumparate: forme de coronita si de urechi de soricel pentru cei mici si pe care le vei asambla pentru ei.

Numai urmarind site-ul, dupa 31 august poti afla daca ai castigat unul dintre premiile mari puse in joc de catre Vittel: cine nu si-ar dori o excursie la Disneyland Paris pentru toata familia, sau si mai bine apa Vittel pentru tot restul anului.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: