Bilanțul verii 2014 pentru Sharp: trei premii pentru excelență în inovație

Trei premii importante pentru Sharp din partea Buyers Laboratory LLC (BLI), un evaluator independent care acordă anual premii pentru Realizare Excepțională în Inovație. În cadrul ediției 2014, două dispozitive din seria Pro de la Sharp – MX-6500N și MX7500N au fost recompensate cu acest premiu. Sharp a primit aceeași distincție și pentru serviciul Cloud Portal Office.

Sharp_MX-7500N_front_i

Cele două sisteme de imprimare color – MX-7500N și MX-6500N din seria Pro – au fost premiate pentru flexibilitatea lor, performanța avansată, fluxul de lucru profesional și controlul precis al culorilor. Cel mai mult, juriul a apreciat funcția care permite imprimarea automată a broșurilor fără margini, precum și integrarea panoului de comandă cu EFI Fiery Command WorkStation.

Echipamentele de producție

MX-7500N și MX-6500N reprezintă o soluție perfectă pentru companiile care au nevoie de echipamente pentru aplicații comerciale. Acestea prezintă o calitate excelentă și o gamă amplă de opțiuni de finisare, o tehnologie eficientă de îmbunătățire a rezoluției și o varietate mare de materiale.

Cele două sisteme listează la viteze de până la 75 (MX-7500N) sau 65 (MX-6500N) pagini pe minut în modul color și în modul alb-negru, la o rezoluție de 1200 x 1200 dpi și scanează până la 75 (MX-7500N) sau 65 (MX -6500N) de documente pe minut. Acest puternic sistem de imprimare din clasa de producție oferă caracteristici, precum ecranul tactil color de 15,4″, capacitatea ultra-mare de hârtie (150 coli DSPF) și compartimentul intermediar pentru toner – perfect pentru listările lungi și utilizarea continuă în timpul schimbării tonerului.

Precizia este asigurată de opțiunea Fiery Server, iar RIP redă de fiecare dată culorile fidel. Există, de asemenea, o gamă impresionantă de opțiuni de finisare și de performanță profesională de mare volum, cum ar fi unitatea de pliere multiplă, perforarea inteligentă și opțiunile de realizare de broșuri.

București, 20 august, 2014 – Sharp

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: