LG urmărește o creștere a piețelor 3G cu noile smartphone-uri seria L

LG Electronics (LG) va prezenta două dintre cele mai noi smartphone-uri din seria L, o serie foarte avantajoasă ca preț, la IFA 2014 din Berlin. L Fino și L Bello reprezintă alternative puternice la smartphone-urile cu prețuri mai mari, perfecte pentru adolescenți și pentru proaspeții posesori de smartphone-uri de pe piețele emergente 3G. Cu procesoare quad-core foarte rapide și caracteristici premium UX preluate de la popularul LG G3, LG are scopul de a-și lăsa amprenta pe piețele-cheie prin oferirea de telefoane de excepție la prețuri speciale.

LG_L_FINOLG_L_BELLO

L Fino și L Bello păstrează semnătura LG a design-ului cu buton în partea din spate și sunt dotate cu o cameră foto de înaltă clasă de 8MP și caracteristici de proprietate UX, care fac ca fotografierea să devină distractivă și ușoară. Cercetările privind comportamentul consumatorilor arată că aparatul de fotografiat este unul dintre factorii decisivi ai alegerii unui telefon, clienții adolescenți ținând în special cont de acest lucru atunci când aleg un smartphone. Noua serie L de la LG oferă cea mai bună cameră de fotografiat printre smartphone-urile din aceeași categorie, asigurând utilizatorii de faptul că vor primi calitate, imagini clare, perfecte pentru a fi împărtășite.

Caracteristicile notabile ale modelelor L Fino și L Bello includ:

■ Touch & Shoot (Atinge și Declanșează): ajută fotografierea rapidă și intuitivă a momentelor speciale, permițându-le utilizatorilor să apese oriunde pe ecran pentru a fixa imaginea și a declanșa captura într-un singur pas.

■ Gesture Shot: permite utilizatorilor să deschidă și să închidă pur și simplu mâna în fața obiectivului pentru a începe o numărătoare inversă de trei secunde înainte de declanșarea camerei.

■ Lumina la camera din față: reduce dimensiunea ecranului de previzualizare și adaugă un fundal luminos alb pentru iluminare mai moale în modul de auto-portret.

■ Knock Code: permite utilizatorilor deblocarea smartphone-urile lor LG printr-un singur pas printr-un model de atingere personalizat al ecranului telefonului.

■ Carcasa QuickCircle oferă acces facil la funcțiile utilizate frecvent, cum ar fi funcția de apelare, mesaje text, muzică și cameră foto, totul realizându-se prin fereastra carcasei fără a mai deschide capacul acesteia

“Cu specificațiile lor competitive și prețuri accesibile, avem mari speranțe ca L Fino și L Bello să continue expansiunea cu succes pe piețele emergente”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Cele mai noi smartphone-uri ale noastre din seria L înfățișează cel mai bun design LG, hardware și UX, și demonstrează angajamentul nostru de a aduce cea mai bună experiență smartphone pentru cât mai mulți clienți 3G cu putință.”

Începând din această lună, LG va începe lansarea L Fino și L Bello pe piețele cheie 3G din America Latină și în țări din Europa, Asia, ulterior urmând să pătrundă în țările apropiate. Prețuri și alte detalii suplimentare de disponibilitate vor fi anunțate la nivel local în momentul lansării.

Specificații cheie L Fino:

■ Procesor: 1.2 GHz Quad-Core

■ Ecran: 4.5-inch WVGA IPS (800 x 480/207 ppi)

■ Memorie: 1 GB RAM/4 GB

■ Cameră foto: 8MP spate/VGA față

■ Baterie: 1.900 mAh

■ Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimensiuni: 127.5 x 67.9 x 11.9 mm

■ Rețea: HSPA + 21 Mbps (3G)

■ Culori: alb/negru/auriu/roșu/verde (variază în funcție de piață)

Specificații cheie L Bello:

■ Procesor: 1.3 GHz Quad-Core

■ Ecran: 5.0 inch FWVGA IPS (854×480/196 ppi)

■ Memorie: 1GB RAM/8GB

■ Cameră foto: 8 MPAF spate/1MP frontală

■ Baterie: 2.540 mAh

■ Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat

■ Dimensiuni: 138.2 x 70.6 x 10.7 mm

■ Rețea: HSPA + 21 Mbps (3G)

■ Culori: alb/negru/auriu

București, 22 august 2014 – LG Electronics (LG)

Visits: 5

Lasă un răspuns