E-BODA si gama de accesorii dedicate pentru dispozitivele sale mobile

E-Boda prezintă cea mai mare gamă de accesorii dedicate pentru dispozitivele mobile din portofoliu. COMPANION oferă o experință completă de utilizare pentru posesorii de gadget-uri E-Boda și cuprinde o serie întreagă de huse pentru toate smartphone-urile și tabletele de diferite modele, folii de protecție, boxe wireless portabile, suporturi și încărcătoare auto. Produsele din gama COMPANION sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, la prețuri cuprinse între 11,90 lei și 169 lei.
”Ne-am bazat decizia de a lansa gama COMPANION pe popularitatea în creștere, la nivel global, a accesoriilor și pe opțiunile destul de limitate și de costisitoare aflate pe piața românească în acest moment. Există un trend global orientat către lansarea unor accesorii din ce în ce mai variate și ingenioase pentru smartphone-uri și tablete. Noi am facut doar primii pași, accesoriile prezente la start în gama COMPANION fiind considerate a fi ‘de baza’. Popularitatea boxelor cu Bluetooth trebuie să crească accelerat în piața românească, așa cum au facut-o și în alte piețe, datorită utilității, libertății de mișcare și portabilității excelente. De altfel, boxele Bluetooth, husele, foliile de protecție și power bank-urile sunt printre cele mai populare produse. Pentru început, estimăm vânzări de aproximativ 30.000 – 50.000 de unități din această gamă în Q4,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.
Modelele de boxe The Beat reprezintă punctul principal de atracție al gamei și au fost create pentru iubitorii de muzică, mereu în căutarea distracției. Indiferent dacă sunt utilizate în vacanță, acasă sau la birou, variantele de culori, design-ul ergonomic și calitatea sunetului redat le permit să se integreze ușor în orice încăpere. Boxele pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, tabletă, sau laptop, la o distanță de până la 10 metri de sursă, oferind o calitate mai bună a sunetului pentru filme, muzică sau jocuri.

Realizate din materiale de calitate, atent finisate, care le oferă o rezistență sporită, The Beat 200 și The Beat 100 integrează difuzoare cu o putere de 6W, suficientă pentru a asigura un sunet clar și puternic timp de 4h de utilizare continuă. Cu un timp de încărcare scurt, The Beat 200 reprezintă varianta perfectă pentru cei care sunt mereu pe drum, în căutarea distracției. Varianta de buzunar, The Beat 100, oferă sunet și culoare oricărui spațiu, venind în trei variante de culori –roșu, mov și negru și este alegerea perfectă pentru cei care lucrează în deplasare. Cu o suprafață de fixare mai mare care le sporește stabilitatea, The Beat 100 se încadrează perfect în orice spațiu de birou.
Husele COMPANION sunt confecționate din piele ecologică cusută pe contur și asigură o protecție ridicată a smartphone-urilor și tabletelor, indiferent de modul de utilizare al acestora. Pentru a reduce efectul de fricțiune și impactul în cazul unui șoc fizic, acestea sunt prevăzute pe interior cu un material aderent și amortizor, care asigură stabilitate, fermitate și protecție dispozitivelor aflate în husă. Realizate dintr-un material rezistent, atent finisat, acestea sunt disponibile în variantă flip, pouch și cu tastatură pentru tablete, iar pentru smartphone-uri în variantă flip și pouch, în numeroase combinații de culori și imprimeuri. Husele flip din gama Companion sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor cu display de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9” și 9,7”, iar materialul folosit pentru husă permite fixarea tabletei în poziția landscape pentru o vizionare full screen a pozelor, filmelor sau documentelor pentru birou. Husele pouch oferă protecție integrală dispozitivelor și sunt compatibile cu majoritatea tabletelor cu display de 7” și a smartphone-urilor cu diagonala de 3,8”, 4” și 4,5”. Astfel, utilizatorii își pot personaliza gadget-ul preferat în fiecare zi, în funcție de starea de spirit. Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu display de 7.85’’ și conexiune micro USB.
Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto din colecția COMPANION au fost concepute pentru călătoriile lungi. Suportul pentru parbriz este disponibil atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete și poate menține dispozitivul în poziție landscape, orientat către un punct fix, pentru ca șoferul să îl poată folosi pe post de GPS sau ceilalți călători să urmărească filme în timpul călătoriei. Încărcătorul auto este compatibil cu orice dispozitiv cu alimentare de 5V și se poate conecta simultan la două surse prin intermediul ieșirilor USB.
Gama completă de accesorii COMPANION în toate variantele de culori și dimensiuni este disponibilă pe www.e-boda.ro.

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: