Bilancia Shop…magazin pentru bucatarul profesionist

Multa lume ia in ras bucataria si gospodaria in general. Insa si aici este vorba ca in orice domeniu de cultura si stiinta si mai ales de experienta. Nu multa lume se naste cu un asemenea talent precum este bucataria, iar a fi bucatar este o meserie care poate atinge limitele unei arte asa cum este cunoscuta sub denumirea de arta culinara.

Este bine ca exista pe langa oameni educati in domeniul culinar si profesionisti in ceea ce este foarte util ca acestia sa se poata manifesta si anume accesoriile de bucatarie.

In acest fel si bucatarul profesionist va avea un magazin Bilancia Shop in care va reusi sa aleaga dintre accesorii de bucatarie cum ar fi:  Blendere, Carafa sucuri, Cleste inghetata, Cutii depozitare, Dop, Dozator, Frapiera, Seturi, Shaker, Sifoane, Spatula inghetata, Suporti, Tava servire, Tirbuson, Platouri, Capace, Dispensere, Tavi expunere, Suporti, Cos, Expozitor, Chafing dish, Distribuitoare-dozatoare, Vase termice, Cafetiera, Bol, Cutit bucatar, Cutite bucatarie, Macelarie, Cutite speciale, Ascutitor cutite, Tocator, Carucioare, Container, Navete, Pubele, Accesorii transport, Suporti depozitare.

De asemenea Bilancia Shop ne recomanda Mixere KitchenAid ce au diferite variante constructive functie de utilizare.

Un exemplu ar fi Mixer Kitchen Aid Artisan care este un mixer de uz casnic model “Artisan”, culoare rosie, cap rabatabil, 10 viteze ce se stabilesc manual, motor cu 58/220 rpm, cuva din inox cu capacitatea de 4.83 litri, prevazuta cu maner, accesorii standard: tel oval, paleta, spirala pentru framantat aluat si capac de protectie, din policarbonat, cu fanta pentru adaugare ingrediente, structura robusta din metal rezistent la apa, dimensiuni (HxLxl: mm): 353x221x358, alimentare 220V, putere instalata: 0,30kW, greutate 10.65 kg

Mixer KitchenAid, Artisan-KIT-5KSM150PSEER
Dar si Mixer Kitchen Aid Heavy Duty seria profesionala, model Heavy Duty, culoare alba, cuva cu profil curb larg din inox cu maner, capacitate cuva: 4.83 lt ,dotare standard: paleta plata, tel cu corp oval din fire de inox, si carlig, cu lift pentru deplasarea manuala pe verticala a cuvei, alimentare 220V, putere instalata: 0,325kW,capacitate maxima de aluat 1 kg de faina.
Mixer KitchenAid, Heavy Duty
Daca ma intrebati pe care l-as prefera desigur nu as putea sa va lamuresc insa va pot oferi o persoana de contact abilitata sa va acorde suport aici.

Views: 1

Lasă un răspuns