Evotab 3G tableta romaneasca de 7 inch cu multe dotari

Evotab 3G  este tableta ce pune la dispozitie o paleta completa de functionalitati: navigatie GPS,  navigare pe internet prin modulul 3G integrat sau WiFi, apelare telefonica, imagine excelenta din orice unghi, conectivitate cu orice dispozitiv  Bluetooth, FM receiver.

evotab3G

Evotab 3G dispune de suficienta memorie interna, atat de lucru cat si de stocare, 1 GB respectiv 8 GB iar pe partea multimedia dispune de display IPS HD, accelerator grafic  PowerVR si Touch Vibration.

DSCN7235

“Noua tableta marca Evolio este cea mai bine dotata tableta de 7” disponibila in Romania, avand integrate absolut toate functiile posibile. Astfel, Evotab 3G este in acelasi timp Tableta, GPS, Telefon mobil, eReader si Radio FM. Iar toate acestea vin la un pret de raft de sub 700 de lei. De astazi tot romanul poate avea tableta cu de toate!” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Evotab 3G are la baza procesorul Mediatek6577 Dual-Core, Dual camera si ecran IPS 1024×600, Micro USB, Micro SD sI Bluetooth 4.0.

Modemul GSM-3G incorporat  functionaza in reteaua oricarui operator mobil, permitand apeluri de voce si viteze de download de peste 7 Mbs.

Din punct de vedere software Evotab 3G are o versiune optimizata de Android 4.1 cu o interfata grafica simpla, notificari inteligente si suita de aplicatii Evolio care ofera acces la stiri, evenimente, revista presei cat si la biblioteca virtuala Evobook.

Tableta este disponibila pentru comenzi on-line incepand de astazi, 18 septembrie, iar la inceputul saptamanii viitoare va fi disponibila si in retelele de retail specializate.

Comunicat de la Evolio

Views: 0

Lasă un răspuns