Noua gama Apple iPad Air 2, prezentată în cel mai mare showroom Media Galaxy

Media Galaxy, Apple Authorised Reseller, prezintă în cadrul unui eveniment dedicat cea mai inovatoare gamă de tablete Apple – iPad Air 2. Prezentarea a avut loc cu ocazia inaugurării noului design de showroom pentru magazinul Media Galaxy Feeria din zona comercială Băneasa.
iPad Air 2 este cel mai subțire iPad din toate timpurile – dar și cel mai performant, grație noului procesor cu 40% mai rapid. Disponibil în variantele de culoare auriu, argintiu și gri spațial, iPad Air 2 include Touch ID, revoluționara tehnologie de securitate bazată pe identificarea amprentei, ecran Retina optimizat, baterie cu autonomie de 10 ore, camere foto-video îmbunătățite, conexiuni wireless mai rapide și iOS 8, ultima versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume.
Prin intermediul acestui eveniment, Media Galaxy consolidează parteneriatul cu Apple, în calitate de Apple Authorized Reseller. Astfel, în showroom-ul al cărui design a fost redesenat, zona de demo dedicată produselor Apple se va extinde, ocupând în momentul de față peste 35 metri pătrați.
”Media Galaxy este recunoscut pentru faptul că le pune la dispoziție tuturor iubitorilor de tehnologie cele mai inovatoare produse. Apple iPad Air 2 este un standard în inovație, la fel precum Media Galaxy este un standard în retail-ul electro-IT în România. Ne dorim să consolidăm statutul de Apple Authorised Reseller pentru a veni mereu în întâmpinarea clienților cu cele mai surprinzătoare device-uri. Astfel, pentru a putea oferi o experiență inedită clienților noștri, am început reamenajarea celui mai mare showroom din portofoliul nostru. Întreg spațiul va deveni o incursiune în universul inovației, cu zone de testare generoase și display-uri inedite, astfel încât experiența să fie una de demo și de spectacol al tehnologiilor de ultimă generație. Experiența de retail se schimbă și astfel, prin intermediul noului concept – Orașul Viitorului – subliniem cât de mult se integrează tehnologia în viața noastră. Leadership-ul Media Galaxy pe zona de electo-retail este completat și de zona de achiziții online. Astfel, ne asigurăm că oferim o experiență integrată, omni-channel, de la primul click și până la bucuria achiziției din cel mai modern showroom din România.” au declarat reprezentanții Media Galaxy.
Pentru a marca reamenajarea celui mai mare showroom din România, Media Galaxy i-a surprins pe clienți cu un eveniment inedit de video mapping indoor. Mai mult, cei care au dorit să exploreze cele mai înalte standarde de design s-au putut bucura atât de spectacol, cât și de prezentarea celei mai noi game de tablete Apple iPad Air 2, disponibile in reteaua Media Galaxy începând de la 2379 lei.
Pentru acest proiect compania a investit peste un milion de euro iar reamenajarea a durat peste 2 luni. În momentul de față vizitatorii pot vedea noile linii de design aplicate pe suprafața celor două etaje ale magazinului. Showroom-ul Feeria este cel vârful de lance al tuturor magazinelor Media Galaxy din întreaga țară, oferind peste 3400 de metri pătrați și peste 10.000 de produse de ultimă generație.
Importanța redesenării spațiului este una strategică, având în vedere că showroom-ul din zona comercială Băneasa este magazinul cu cel mai mare trafic din portofoliul companiei, cu cea mai mare valoare a achizițiilor și cu o cifră de afaceri de peste 1.000.000 de euro pe lună.
Cei 60 de specialiști Media Galaxy din showroom-ul din Băneasa stau la dispoziția clienților și îi vor ajuta pe cei pasionați de tehnologie să aleagă cele mai potrivite produse. De asemenea, pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, Media Galaxy pune la dispoziție mai multe servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.
În plus, cei care doresc să achiziționeze produse beneficiază de serviciul ”Batem orice preț online sau offline!”. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama Media Galaxy la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online, cât și offline, vor primi diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.
Primul magazin Media Galaxy a fost deschis în anul 2004 în Bucureşti. Astăzi, reţeaua este prezentă în marile oraşe din România: Bucureşti, Arad , Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara și începând cu 28 martie și în Craiova.

București, 14 noiembrie 2014 – Media Galaxy, Apple Authorised Reseller

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: