Nokia Lumia 820 & 920 si actualizarea OTA Portico la Windows 8

Dacă vă număraţi printre fericiţii posesori de telefoane Nokia Lumia 820 sau 920, aflaţi că există o actualizare software disponibilă acum pentru terminalele voastre. Update-ul OTA Portico este disponibil la nivel global şi este unul dintre primele pentru Windows Phone 8. Iniţial se zvonea că abia în februarie va sosi Portico, dar iată că e deja aici. Pe lângă îmbunatăţirea stabilităţii sistemului, actualizarea rezolva problema cu neclaritatea camerei pe Lumia 920. Livrarea update-ului se va face în următoarele săptămâni şi va fi încheiată până la mijlocul lui martie. Utilizatorii vor primi pe telefon o notificare despre disponibilitatea update-ului pentru download conform mobilissimo.ro.

920

Pentru a verifica dacă puteţi primi noul software, accesaţi Settings, apoi Phone Update şi Check for updates. Alte îmbunătăţiri aduse de Portico includ un fix pentru WiFi-ul mereu activat din greşeală, plus posibilitatea de a respinge apeluri şi a trimite un mesaj când faceţi acest lucru.

Universul imprimarilor profesionale se afla intr-o continua si rapida miscare datorata in primul rand aparitiei unor tehnologii moderne cum ar fi: tampografia care poate fi executata pe diverse tipuri de material (plastic, metal, piele, sticla sau lemn).
Ştampilele obişnuite sunt potrivite pentru actele care trebuie trimise pe fax, copiate, dar asigură o siguranţă minimală, putând fi uşor falsificate şi folosite în acte de fals. Timbrul sec asigură cea mai mare siguranţă împotriva falsurilor prin marcare permanentă a documentelor originale cu timbru sec sau ştampilă seacă.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: