ARSENAL 5K Challenge

Crezi că poți să scoți un timp mai bun la alergare decât atacantul chilian, Alexis Sanchez, cel mai bun jucător de la Copa America de anul acesta sau decât vicecampionul european Olivier Giroud ori campionii mondiali la fotbal Mesut Ozil și Per Mertesacker?

Arsenal 5K Challenge_1.jpg

Tot ce trebuie sa faci este să accesezi www.arsenal.com/arsenal5k să te înscrii la fun run-ul Arsenal 5K Challenge să îți descarci numărul de concurs și apoi să alergi alături de membrii Arsenal România Supporters Club la crosul care va avea loc în Parcul IOR din București duminică dimineața începând cu ora 09:00.

Chiar dacă nu te afli în București unde se desfășoară oficial prima ediție a Arsenal 5K Challenge poți descărca aplicația oficială Pumatrac a crosului să îți faci propriul traseu de 5km și să alergi oriunde dorești pentru a putea bate timpii scoși de jucătorii celebrei echipe, Arsenal Londra. Pe întreaga durată a cursei toți alergătorii din România vor primi mesaje de încurajare de la antrenorul francez Arsene Wenger.

Arsenal 5K Challenge_2

După edițiile crosurilor Be a Gunner Be a Runner (BAGBAR) din ultimii ani, cursa de alergare organizată de Arsenal Foundation împreună cu toate fancluburile echipei londoneze de pe întreg mapamondul se transformă în Arsenal 5K Challenge. Anul acesta atât în România cât și în restul lumii, urmând să aibă loc prima ediție a noului cros care devine mai scurt cu puțin peste 1km față de cel vechi care se întindea pe o distanță de 6,4km.

Totodată, această alergare are și un scop caritabil iar cei ce doresc să doneze orice sumă de bani o pot face aici: http://www.arsenal.com/thearsenalfoundation/donate. Ca în fiecare an banii strânși vor fi donați copiilor nevoiași din diverse colțuri ale lumii în care fundația întreprinde activități.

Pentru mai multe informații vizitați pagina de facebook a comunității suporterilor Arsenal din România facebook.com/ArsenalRomania sau website-ul oficial al ARSC www.arsenalromania.ro.

Arsenal 5K Challenge_1

Despre Arsenal România Supporters Club:

Numită în continuare Asociaţia, Arsenal România Supporters Club (ARSC) este o organizaţie non-profit înfiinţată în anul 2013 şi recunoscută oficial de către Arsenal Football Club, în toamna aceluiaşi an. Primele întâlniri ale fan-clubului au avut loc în Bucureşti, în toamna anului 2010, concomitent, începând să prindă formă şi comunitatea suporterilor din Cluj Napoca. Până la această oră în România, ARSC este prezentă în zece oraşe cu comunităţi locale, intitulate branch-uri: Cluj Napoca, Târgu Mureş, Satu Mare, Timişoara, Ploieşti, Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ, Craiova, Galaţi. ARSC este în acelaşi timp şi organizatorul oficial, al crosului caritabil anual, Be Gunner Be a Runner afiliat celui organizat de The Arsenal Foundation. Pentru mai multe informaţii vă invităm sa vizitaţi www.arsenalromania.ro.

București, 15 Iulie, 2016 –  Arsenal România Supporters Club

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: