Căștile Panasonic HF500M – calitate înaltă și sunet puternic. Design elegant, funcție de pliere compactă.

Panasonic are plăcerea de a anunța lansarea noilor căști de înaltă calitate RP-HF500M, cu design elegant, funcție de pliere compactă și sunet de înaltă calitate. Căștile HF500M sunt ușoare, de tip on-ear (peste ureche), însă asigură calitate înaltă și sunet puternic, datorită difuzoarelor de 40 mm cu magneți neodim pentru accentuarea sunetului precum și a cupelor mari pentru urechi. Structura brațului cu design ergonomic, original, și bureţii pentru urechi de calitate superioară asigură o fixare excelentă. În plus, banda lată pentru cap asigură confort pentru ore în șir de ascultare.

d15f5b4166c0635abae3ca131caf3956

Sursa foto www.videotesty.pl

Stilul inteligent de pliere înspre interior face ca modelul HF500M să poată fi pliat compact, căștile putând fi păstrate într-o husă și ocupând foarte puțin spațiu. Cablul plat de 1,2 m cu proprietăți anti-încâlcire nu formează bucle sau noduri. Totodată, datorită structurii cablului, acesta este durabil și rezistent împotriva ruperii firului.

Designul simplu, cu finisaj din aluminiu extrem de fin este discret, cu o notă elegantă și în ton cu o mare varietate de stiluri la modă. Sunt disponibile cele două variante de culoare – negru, precum și alb standard.

Căștile RP-HF500M sunt o alternativă elegantă și de înaltă calitate, cu ajutorul căreia utilizatorii își pot intensifica experiența de ascultare.

Informaţii despre produs

RP-HF500M

  1. Sunet puternic și bogat

Difuzor de 40 mm, magnet neodim și cupe mari pentru urechi

  1. Stil cu 3 moduri pentru portabilitate facilă

   Design cu pliere înspre interior grație mecanismului de pivotare

  1. Fixare confortabilă

Design confortabil cu burete pentru ureche și cap, bandă pentru cap cu formă ergonomică

Specificaţii

Model nr. RP-HF500M
Generalităţi
Tip Căști stereo
Tip magnet Neodim
Difuzor 40 mm
Impedanţă 25 Ω ± 15 %
Sensibilitate 110 dB/mW (la 500 kHz)
Capacitate gestionare putere 1 000 mW (IEC)
Răspuns în frecvenţă 9 Hz – 26 kHz
Lungime cablu 1,2 m
Fişă de conectare Placată cu aur, 3,5 mm
Control/Microfon
Greutate 144 g (netă),

120 g (fără cablu)

Culoare negru, alb

IEC: Comisia Electrotehnică Internaţională

・Specificaţiile se pot modifica fără notificare prealabilă. Toate cifrele prezentate în acest document sunt aproximative.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, soluțiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor de business şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi activează în prezent în peste 474 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete consolidate de 7.553 trilioane JPY (valabil pentru anul încheiat la 31 martie 2016). Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania îşi utilizează tehnologiile pentru a crea o viaţă şi o lume mai bună pentru clienţii săi. Pentru a afla mai multe despre Panasonic accesați: http://www.panasonic.com/global.

București, 15 iulie 2016 – Panasonic

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: