Panasonic RP- HF100 – căști on-ear, de înaltă calitate

Panasonic are plăcerea de a anunța lansarea noilor căști de înaltă calitate RP-HF100, cu design elegant și funcție de pliere compactă. Căștile HF100 sunt ușoare, de tip on-ear (peste ureche), însă asigură calitate înaltă și sunet puternic, datorită difuzoarelor de 30 mm cu magneți neodim pentru accentuarea sunetului și a cupelor mari pentru urechi. Structura brațului cu design ergonomic, original, și bureţii pentru urechi confortabili asigură o fixare excelentă. De asemenea, stilul inteligent de pliere înspre interior face ca modelul HF100 să poată fi pliat compact, căștile putând fi păstrate într-o husă și ocupând foarte puțin spațiu. Cablul plat de 1,2 m cu proprietăți anti-încâlcire nu formează bucle sau noduri. Totodată, datorită structurii cablului, acesta este durabil și rezistent împotriva ruperii firului.rp

Designul simplu, cu finisaj mat cu textură fină este discret, cu o notă elegantă și în ton cu o mare varietate de stiluri la modă. Cele patru variante de culoare — negru standard, precum și alb, albastru și roz — conferă versatilitate și posibilitate extinsă de alegere.

Disponibile la un preț accesibil, căștile RP-HF100 sunt o alternativă interesantă și elegantă cu ajutorul căreia utilizatorii își pot intensifica experiența de ascultare

Informaţii despre produs RP- HF100

  1. Sunet puternic

Difuzor  de 30 mm, magnet neodim și cupe mari pentru urechi

  1. Stil cu 3 moduri pentru portabilitate facilă

   Design cu pliere înspre interior grație mecanismului de pivotare

  1. Stil pentru utilizare în exterior

Un design ușor, simplu, pentru utilizare versatilă, și cablu plat anti-încâlcire

Specificaţii

Model nr. RP- HF100 RP-HF100M
Generalităţi
Tip Căști stereo Căști stereo
Tip magnet Neodim Neodim
Difuzor 30 mm 30 mm
Impedanţă 26 Ω ± 15 % 26 Ω ± 15 %
Sensibilitate 103 dB/mW (la 500 kHz) 103 dB/mW (la 500 kHz)
Capacitate gestionare putere 1 000 mW *IEC 1 000 mW *IEC
Răspuns în frecvenţă 10 Hz – 23 kHz 10 Hz – 23 kHz
Lungime cablu 1,2 m 1,2 m
Fişă de conectare Placată cu nichel, 3,5 mm Placată cu nichel, 3,5 mm
Control/Microfon
Greutate 137 g (netă),

113 g (fără cablu)

138 g (netă),

113 g (fără cablu)

Culoare negru, alb, albastru, roz negru, alb, albastru, roz

IEC: Comisia Electrotehnică Internaţională

・Specificaţiile se pot modifica fără notificare prealabilă. Toate cifrele prezentate în acest document sunt aproximative.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, soluțiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor la nivel de întreprindere şi în industria echipamentelor. De la înfiinţarea sa în 1918, compania s-a extins la nivel global şi activează în prezent în peste 474 de sucursale şi 94 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete consolidate de 7.553 trilioane JPY (valabil pentru anul încheiat la 31 martie 2016). Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania îşi utilizează tehnologiile pentru a crea o viaţă şi o lume mai bună pentru clienţii săi. Pentru a afla mai multe despre Panasonic accesați: http://www.panasonic.com/global.

București, 15 iulie 2016 – Panasonic

Lasă un răspuns