AOC prezintă monitorul I2476VWM: design minimalist

AOC prezintă monitorul I2476VWM, din gama Value, ce oferă un design minimalist și o imagine de înaltă calitate, la un preț convenabilCu o rezoluție Full HD și un timp de răspuns de 5 ms, modelul AOC I2476VWM de 23.6” (59.94 cm) este potrivit inclusiv pentru activitățile care solicită o calitate superioară a imaginii, de la jocuri, la vizionare de filme. Modelul I2476VWM include un panou de înaltă calitate IPS, ce oferă unghiuri largi de vizualizare. Mai mult, acest tip de panou asigură o consistență și o gamă largă a culorilor.

I2476VWM_Photo3

Cu un format al imaginii de 16:9 și o rezoluție de 1920 x 1080, monitorul I2476VWM dispune de unghiuri de vizualizare de până la 178°. Pasionații de gaming, cât și amatorii de entertainment se pot bucura de imagini bogate în detalii, dispunând de o claritate deosebită. Contrastul dinamic al imaginii permite afișarea unui negru intens și a unor contururi clare ale obiectelor, chiar și în scenele de acțiune. Timpul de răspuns de doar 5 ms contribuie la experiența de vizionare, eliminând efectele de ghosting și blur.

Pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni pentru conectivitate, monitorul AOC I2476VWM dispune de conectori HDMI și D-Sub. De asemenea, computerul, laptopul sau consola de jocuri pot fi conectate cu ajutorul porturilor VGA built-in și HDMI.

Tehnologia Mobile High-Definition Link (MHL) permite duplicarea conținutului de pe dispozitivele portabile direct pe ecranul HD al monitorului. Cablul MHL poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul, tableta sau consola de jocuri portabilă. Astfel, utilizatorii pot experimenta toate tipurile de divertisment pe monitorul HD de dimensiuni mari, bucurându-se în același timp de încărcarea dispozitivului mobil.

Rama ultra-îngustă a monitorului și profilul subțire oferă un plus de eleganță spațiului de lucru, în timp ce suportul VESA permite montarea monitorul pe perete, economisind spațiu.

Display-ul I2476VWM este alegerea ideală pentru oricine își dorește performanță la un preț atractiv.

București, 29.05.2015: AOC

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: