BenQ – partener tehnic pentru al șaselea an consecutiv la TIFF

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, furnizează pentru al șaselea an consecutiv echipamente de proiecţie pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015. BenQ continuă astfel colaborarea începută în anul 2010 cu unul dintre cele mai importante evenimente de profil atât din România, cât şi din regiune.

Până acum, organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania au folosit aproximativ 50 de proiectoare BenQ, iar în acest an vor fi utilizate peste 15 proiectoare BenQ, în cadrul tuturor evenimentelor TIFF. Astfel, cele mai importante filme ale momentului, printre care se numără pelicula „Despre oameni și oi“, distinsă cu premiul Un Certain Regard în cadrul Festivalului Internaţional de la Cannes sau „600 de mile”, film premiat pentru cel mai bun debut la Festivalul de Film de la Berlin 2015, vor fi prezentate publicului cu ajutorul videoproiectoarelor BenQ.Dragos Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru Romania

„După cinci ediții TIFF efervescente în care am participat în calitate de partener tehnic pe zona de proiectoare, am decis să susținem pentru al șaselea an consecutiv cel mai important festival dedicat industriei cinematografice din România. Vrem să aducem și de data aceasta experiența cinematică mai aproape de cinefili, prin cele mai performante videoproiectoare de pe piață”, a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ CEE pentru România.

Cea de-a paisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania debutează vineri, 29 mai, la Cluj-Napoca şi timp de 10 zile va oferi pasionaților de film și artă cinematografică posibilitatea de a participa la vizionări în premieră pentru România, dar și la seminarii, workshopuri sau chiar concerte şi petreceri.

“Parteneriatul dintre Festivalul Internațional de Film Transilvania și BenQ le oferă spectatorilor TIFF oportunitatea unei experiențe cinematografice de cea mai bună calitate. Ne bucurăm să îi avem alături de noi pentru al șaselea an consecutiv”, a declarat Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

BenQ continuă să se implice activ în sprijinirea inițiativelor culturale și educaționale pe plan local și național, aceasta fiind o evoluție naturală, mai ales datorită poziției de lider pe piața locală de videoproiectoare.

Bucureşti, 29 mai 2015 – BenQ

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: