FORTINET lansează noul serviciu FortiGuard Mobile Security creat special pentru a proteja dispozitivele mobile din companii

Acest serviciu reiterează angajamentul FORTINET de a oferi companiilor soluțiile perfecte pentru a implementa, administra și securiza rețelele în era digitala.

Fortinet (NASDAQ: FTNT), lider global în soluții performante de securitate cibernetică, a anunțat un nou serviciu-abonament FortiGuard pentru Mobile Security ce va ajuta companiile să-și protejeze dispozitivele mobile de atacurile cibernetice, în special în acele structuri de business unde a fost adoptată politica BYOD, (bring-your-own-device) de a folosi dispozitivul personal. În industrie există predicții că, în curând, rețelele wireless vor domina accesul la internet în companii, iar menținerea transparenței și a controlului asupra traficului de date mobile devine la fel de importantă ca și gestionarea traficului tradițional. Acest nou serviciu FortiGuard include aplicații mobile de control și protecție împotriva malware atât pentru sistemele de operare Apple iOS și Android.

Fortinet_Logo_VECTOR_LARGE-A0

De asemenea, Fortinet a anunțat și intenția de a achiziționa compania Meru Networks, lider în rețelele inteligente Wi-Fi. Sincronizarea achiziției Meru Networks cu lansarea serviciului FortiGuard Mobile Security întăreste poziția gamei de soluții Fortinet și reiterează angajamentul Fortinet de a ajuta companiile de orice dimensiune să implementeze, administreze și să securizeze rețelele wireless în era comunicațiilor mobile.

Fortinet este una dintre puținele companii care oferă soluții de securizare a rețelelor ce are vizibilitate asupra dispozitivelor mobile și a traficului din rețeaua întregii companii, inclusiv zona core, centrele de date și cloud, WAN, LAN și WLAN. Pe măsură ce industria evoluează, WLAN devine prima alegere a companiilor dacă vorbim de mecanisme de acces pentru că permite o implementare flexibilă și rentabilă. În mod normal, dispozitivele mobile se conectează aici și nu la varianta fixă de Ethernet LAN, ce permite o mai bună scalare și securizare a dispozitivelor mobile.

Dezvoltat împreună cu soluțiile de securizare integrate FortiGate, noul serviciu FortiGuard Mobile Security poate fi achizitionat în variantă de bază sau ca parte a unui pachet complet de protecție a întregii companii ce include și serviciile din pachetul FortiGuard UTM, adică prevenția intruziunilor, anti-virus, controlul aplicațiilor, filtru web, anti-spam și protecție avansată împotriva amenințărilor pentru cloud (ATP)

Aceste servicii FortiGuard includ protecție completă împotriva atacurilor cibernetice de conținut și către diferite niveluri ale rețelei. Creat de echipa globală Fortinet, ce are o bogată experiență în securizare, update-urile cu privire la noile amenințări sunt livrate în timp real către dispozitivele FortiGate din întreaga lume, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptâmână, 365 de zile. Prin serviciile și cercetările FortiGuard, Fortinet livrează o combinație de securizare inteligentă pe mai multe niveluri și oferă protecție de tip zero-day împotriva amenițărilor noi și emergente.

”Infrastructurile IT evoluează în mod constant cu BYOD, cloud, SDN, hybrid WAN și WLAN securizat, ajutând companiile să fie mai flexibile, însă, în același timp, crează noi puncte vulnerabile pentru atacurile cibernetice” afirmă Adrian Danciu, Director Regional Fortinet. ”Noile noastre servicii de control al aplicațiilor mobile și protecție împotriva malware mobile, integrate în rețea, și în mod special WLAN, oferă companiilor din întreaga lume transparența și controlul de care au nevoie asupra dispozitivelor mobile pentru a proteja informațiile companiei, mai ales în situațiile lucrului de la distanță.”

 București – 28 Mai 2015 – Fortinet

Visits: 8

Lasă un răspuns