AMD pornește Revoluția Radeon odată cu lansarea plăcii grafice Radeon™ RX 480

Astăzi începe o revoluție în ceea ce privește gaming-ul pe PC și Realitatea Virtuală odată cu lansarea AMD (NASDAQ: AMD). Placa grafică Radeon™ RX 480 a fost creată să ofere performanță și funcții la nivel entuziast, o propunere extraordinară către gamerii din întreaga lume. Radeon™ RX 480 introduce tehnologie premium dezvoltată să asigure cel mai bun raport performanță/preț din clasa sa1, acces ușor la conținut VR și tehnologii de viitor2 ce se aliniază la toate standardele grafice. Plăcile vor avea prețuri recomandate de vânzare de $199 USD pentru versiunea Radeon™ RX 480 4GB, respecitv $239 pentru Radeon™ RX 480 8GB.

image001

“Mesajul nostru către jucătorii de pretutindeni: Radeon ™ RX 480 este placă voastră grafică în aceeași măsură în care este si a noastră “, a spus Raja Koduri, vicepresedinte senior si arhitect sef, Radeon Technologies Group, AMD. “Am proiectat această tehnologie după ce v-am ascultat cu atenție pe voi, jucătorii care au cumparat si s-au jucat folosind tehnologia noastră grafică de ani de zile. Am lucrat intens pentru a produce un GPU care să satisfacă gamerii cei mai exigenți, oferind în același timp produsul ideal la un pret impecabil. Nu am putut fi mai recunoscători pentru părerile pe care le-am primit de la pasionații de jocuri, clienți și parteneri deopotrivă, care au observat ce a realizat echipa noastră de ingineri și sunt de acord cu faptul că odată cu lansarea Radeon ™ RX Series, jocurile și Realitatea Virtuală sunt cu adevărat #BetterRed. ”

9000_p10Die_cam4_01.0011_4K 9000_p10Die_cam3_01.0011_4K

Detalii despre Radeon™ RX 480

Radeon ™ RX 480 oferă un set de facilități fără precedent, combinând avantaje de gaming si VR într-un preț incredibil:

  • Tehnologie premium proiectată pentru o performanță fără precedent în clasa sa – placa grafică Radeon ™ RX 480 8 GB dispune de cele mai avansate tehnologii grafice și pentru jocuri, nemaiîntâlnite vreodată într-un GPU la pret de $239, oferind cel mai bun raport preț/performanță din clasa sa. Arhitectura revoluționară Polaris optimizată pentru procesul de 14nm FinFET aduce îmbunătățiri spectaculoase în ceea ce privește performanța și eficiența: performanță mai mare cu 15 procente per unitate de calcul, și până la 2.8x performanța / Watt peste arhitectura grafică AMD Radeon R9 200 series. Mai multe informații despre progresele realizate în arhitectura Polaris sunt disponibile aici.
  • Soluția cea mai accesibilă pentru experiențe premium VR – Începând de la $199 SEP, placa grafică Radeon ™ RX 480 4GB reprezintă soluția cea mai avantajoasă pentru experiențe premium VR, fiind pregătită pentru Oculus ™ Rift și Steam®VR.  Utilizand tehnologia LiquidVR ™ concepută pentru a oferi experiențe mai cursive, mai confortabile într-un mediu VR, Radeon ™ RX 480 4GB coboară bariera de cost pentru VR pe PC, fiind accesibilă pentru milioane de consumatori.

Disponibilitate Radeon RX 480

Plăcile grafice Radeon™ RX 480 sunt disponibile la comercianții online si offline din întreaga lume, începând de astăzi *. Pentru mai multe informații vizitați http://shop.amd.com

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologii ce se regăsesc în milioane de dispositive inteligente, inclusive calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, ce definesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează.

SUNNYVALE, Calif. — 29 Iunie 2016 — AMD

Lasă un răspuns