ALTEX redeschide într-o formă modernizată unul din cele două magazine din Galaţi

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, redeschide vineri, 1 iulie, într-o formă reamenajată, magazinul situat pe Str. Oţelarilor nr. 13 din Galaţi.

IMG_0355

Amplul proces de modernizare la care a fost supus acest magazin ALTEX a fost realizat din dorinţa retailerului de a le oferi clienţilor posibilitatea de a se bucura de o experienţă de cumpărături îmbunătăţită. Astfel, aceştia vor avea acces la o gamă mult mai largă de produse din categorii precum IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate expuse pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătrați.

„Ca urmare a cererii crescute pentru soluţiile oferite, ne concentrăm permanent atât pe diversificarea gamei de produse, cât şi pe forma în care acestea vin în sprijinul clienţilor noştri. Astfel, am decis să investim în modernizarea unuia dintre magazinele noastre din Galaţi, unde clienţii să poată găsi mai uşor produsele de care au nevoie, să beneficieze de mai multe oferte şi să experimenteze un proces de cumpărare îmbunătăţit“, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Cu ocazia redeschiderii, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Combină frigorifică Whirlpool No Frost, capacitate 315 litri şi reducere de 800 lei,
  • la numai 1.399,9 lei; preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Ladă frigorifică Whirlpool, capacitate 133 litri şi clasa energetică A+, la numai
    699,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Televizor Samsung LED TV Full HD, diagonală de 80 cm şi media player USB,
    la numai 999,9 lei, preţ la schimb cu un televizor vechi.

Magazinul va funcţiona de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00, oferind clienţilor şi soluţii post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

IMG_0335

ALTEX mai deţine un magazin în Galaţi, situat în centrul comercial Shopping City Galaţi. În ambele locaţii, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care subliniază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a oferi cele mai bune servicii. Cumpărătorii care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

Despre ALTEX  România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 94 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

Galaţi, 30 iunie 2016 – ALTEX România

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: