ALTEX topește cu Black Friday-ul verii

ALTEX lansează Black Friday de vară. Astfel, în perioada 14-17 august, toţi iubitorii de tehnologie se pot bucura de reduceri de de până la 75%. Pentru acest moment, compania a pregătit cea mai mare promoție de vară cu sute de produse aflate la ofertă. Conceptul acestui catalog este de a le oferi tuturor celor care vor un upgrade tehnologic prețuri invers proporționale cu temperaturile ridicate ale verii.

Black Friday-ul de vară este organizat ca urmare a succesului episodului din primăvară (1-4 mai 2014), când vânzările au depășit 6.5 milioane de euro. Prin intermediul ediției Black Friday de vară, ALTEX oferă celor care îşi doresc cele mai noi tehnologii la cele mai mici preţuri reduceri substanțiale, astfel încât aceştia să poată economisi şi pentru concediul de vară. ALTEX se aşteaptă la vânzări de peste 10 milioane de euro pe durata promoţiei.

press release2-p1-1

Printre produsele aflate la ofertă se numără:

 • Teletech LED TV 31127D la numai 699 lei, cu o reducere de 150 lei
 • Laptop Lenovo G50-30 la numai 799, cu o reducere de 300 lei
 • Mașina de spălat Whirpool AWOC5102 la numai 899 lei, cu o reducere de 200 lei
 • Combina frigorifică Arctic AK315P+ la numai 949 lei, cu o reducere de 220 lei
 • Samsung LED TV UE32EH4003 la numai 899 lei, cu o reducere de 300 lei
 • Smartphone Samsung Galaxy S3 la numai 999 lei, cu o reducere de 130 lei
 • Aparat de aer condiționat cu inverter Beko BDEU091 la doar 1299 lei, cu o reducere de 1300 lei

 

ALTEX dorește să sărbătorească încă o minivacanță alături de clienții săi și de aceea lansăm Black Friday-ul verii. ALTEX este un standard în electro-IT-ul românesc și ne dorim permanent să venim cu cele mai inovatoare concepte pentru clienții noștri, astfel încât să poată beneficia de ultimele tehnologii la cele mai înalte standarde. Astfel, Black Friday-ul este un moment pe care toţi pasionaţii de tehnologie îl aşteaptă de-a lungul anului. Ne-am propus ca pentru 2014 să facem aşteptarea mai scurtă şi de aceea propunem un nou Black Friday care va intra în calendarele românilor. Momentul este cu atât mai bun cu cât clienții au la dispoziţie câteva zile libere în care pot vizita oricare dintre cele 75 de magazine ALTEX din întreaga ţară sau pot accesa site-ul www.altex.ro.”, a declarat Dan Ostahie, Președinte și CEO, ALTEX România.

Ofertele special lansate pentru Summer Black Friday sunt principalul punct de atracţie şi din acest motiv traficul total din cele 75 de magazine este estimat să depășească peste 300 de clienți pe oră pe perioada celor patru zile. Achiziţiile estimate nu se vor limita doar offline, astfel în zilele de Summer Black Friday sunt așteptate comenzi care să reprezinte 20% din totalul vânzărilor, ajungând la 2 milioane de euro.

Pentru a putea face faţă traficului din aceste zile, magazinele ALTEX din întreaga ţară au program normal şi peste 1.800 de specialişti stau la dispoziţia pasionaţilor de tehnologie, oferind consiliere şi suport.

Pe lângă ofertele speciale, clienţii ALTEX au la dispoziţie şi programe personalizate de finanţare de la cele mai importante bănci, aceştia putând să îşi achiziţioneze astfel produsele printr-un program de până la 20 de rate fără costuri..

Reducerile de Summer Black Friday sunt valabile în perioada 14-17 august, în cele 75 de magazine ALTEX şi pe site-ul www.altex.ro, în limita stocului disponibil.

 

București, 13 august 2014 – ALTEX

Visits: 0

2 comentarii la „ALTEX topește cu Black Friday-ul verii

 • 4 septembrie 2014 la 6:39 AM
  Legătură permanentă

  I don’t know why people still camp out in the cold for black friday like eskimos… I just use dealcatcher and shopcreep. I like that shopcreep just lets you put in exactly what you want and alerts/emails you when there’s a new low price or deal cause i’m too lazy to shop around like a real person lol

  • 4 septembrie 2014 la 2:18 PM
   Legătură permanentă

   Here in Romania has perpetuated the false idea that proximity store allows you a quality product, while at onlinenu is so sure. He worked for 20 years on this thing 🙂 Even though often online are lower prices than in real shops in psychology Romanians there was no change. Man wants to see directly the product you intend to buy it and the first time want to be palpable.

Lasă un răspuns