Pisi te duc la veterinar… pentru ca el este mereu acolo

Nu este o situatie dorita, insa, uneori nu avem de ales pentru prietenii nostri, care ne iubesc neconditionat. Sunt situatii in care trebuie sa gandim si sa actionam rapid pentru a putea evita complicatii iremediabile.

Da sunt acele situatii delicate, cand trebuie sa apelam la un medic veterinar calificat sau si mai rau pentru prietenii nostri la urgente veterinare.

1

 

Echipa Medicala Mobile Vet poate sa faca foarte bine aceste lucruri. Mobile Vet asigura asistenta medicala de urgenta cu cea mai dotata ambulanta veterinara din Romania, la care se adauga un personal competent si pregatit pentru a trata cu rapiditate si eficienta orice caz de urgenta veterinara cu care se confrunta companionul, chiar si daca acestea sunt foarte grave, pot sa dea o mana energica de ajutor.

Acestia sunt complet dotati cu: botnite si alte echipamente speciale pentru imobilizarea animalutelor, targa pentru imobilizare prevazuta cu benzi, trusa de prim ajutor complet pentru interventii, kit de interventie pentru traumatisme, custi pentru trasport, rampa, suport pentru perfuzii,  tranchilizare de la distanta, crosa contentie cu eliberare rapida, aer conditionat, adica toate conditiile unei interventii de foarte buna eficienta.

Mobile Vet, clinica veterinara sector 2, Bucuresti

Daca intram pe site-ul lor putem afla mai multe despre cum sa ne protejam prietenul, si mai multe sfaturi despre: vaccinurile utilizate in mod obisnuit care le sunt sunt eficiente si le asigura protectie pentru boli. Leucoza felina, peritonita infectioasa felina, enterita infectioasa, rinotraheita infectioasa, caliciviroza, rabie.  Un animal sanatos se tine cu vaccin impotriva bolilor virale si bacteriene.  Incepe la 6 saptamani si se incheie la varsta de 12 saptamani. La pisicil incepe la 8 saptamani,  rapelul fiind la 2-3 saptamani. De aceea stapanul pe langa obiceiul rau de a imbuiba companionul trebuie sa aiba grija de hidratare si sa recunoasca si primele semne ale imbolnavirii dar si programul de medicamentati al necuvantatorului.

Pisi te duc la veterinar la Mobile Vet…pentru ca el este mereu acolo, si sigur are cum sa te faca sanatoasa, atunci cand vei avea nevoie.

 

Visits: 11

Lasă un răspuns