Samsung Galaxy Alpha, un design sofisticat și compact

Samsung Electronics Co., Ltd. aduce, odată cu noul smartphone Galaxy Alpha, o nouă abordare în ceea ce privește designul produselor sale. Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat și compact, cu margini metalice și carcasă rezistentă, menținând experiența de top a smartphone-urilor Galaxy. Practic și elegant, Galaxy Alpha este combinația optimă între stil și tehnologie revoluționară.

GALAXY ALPHA_KV_4

Galaxy Alpha a fost creat și construit pornind de la dorințele specifice ale consumatorilor”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Cu un design nou, Galaxy Alpha are atât un aspect atrăgător, cât și funcționalitate, combinând marginile metalice subțiri cu hardware performant și funcțiile avansate pe care utilizatorii le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top.

Noi standarde pentru design-ul Samsung Galaxy

Concentrându-se pe un aspect elegant și o construcție compactă, Samsung vine cu o nouă abordare în ceea ce privește designul Galaxy Alpha, prin care consumatorii își exprima stilul unic fără a sacrifica funcționalitatea. Acesta dispune de un design sofisticat, cu margini metalice, colțuri rotunjite elegant și o carcasă neagră, plăcută la atingere. Având o grosime mai mică de 7mm, Galaxy Alpha este unul din cele mai subțiri dispozitive Galaxy de până acum, construcția sa compactă și greutatea redusă completând experiența de utilizare.

Experiență Galaxy de vârf

Pe lângă design, Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor hardware performant și aceleași funcții pe care le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci și cu o cameră avansată, HDR, pentru o experiență foto-video excepțională. Galaxy Alpha include funcții inovatoare și populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode și poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.

Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrie în culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue.

Specificații tehnice: Samsung Galaxy Alpha

 

Rețea LTE Cat.6 (300/50Mbps)
Display 4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720)
Procesor Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz)
Sistem de operare Android 4.4.4 (KitKat)
Cameră foto 12MP (rear) + 2.1MP (front)
Funcțiile camerei foto Beauty Face, Dual Camera, HDR (High Dynamic Range),Panorama, Selective Focus, Shot & More, Virtual Tour
Video UHD 4K (3840 x 2160) @30fpsVideo Codec : H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1,

Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8

Video Format : MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV,

MKV, WEBM

Audio Audio Codec : MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+,WMA, Vorbis, FLAC

Audio Format : MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA,

AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF,

IMY, RTTTL, RTX, OTA

Alte funcții Ultra Power Saving ModeDownload Booster

Quick Connect

Private Mode

Servicii Google Mobile Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube
Conectivitate WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2×2)Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+

USB: USB 2.0

NFC

Senzori Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Light Sensor, Proximity Sensor, Gesture Sensor, Fingerprint Sensor, HR Sensor
Memorie RAM : 2GBInternal Memory : 32GB

No micro SD Slot

Dimensiuni 132,4 x 65,5 x 6,7 mm, 114g
Baterie 1.860 mAh

București, 13 august 2014Samsung Electronics Co., Ltd. 

 

Views: 0

Lasă un răspuns