ADATA prezintă două noi modele de hard discuri externe HD700 și HV620S

ADATA® Technology, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, a anunțat lansarea a două noi modele de discuri externe – HD700 și . Cele două produse oferă fiabilitate și capacitate de stocare accesibilă ca preț pentru un spectru mai larg de utilizatori. HD700 este un produs de bază pentru stocare de informații cu o carcasă siliconică rezistentă la apă și praf – IP56, plus rezistență la șocuri mecanice pentru situații limită. HV620S este versiunea mai suplă a modelului ADATA HV620, ce beneficiază de un design atrăgător și un profil de doar 11.5mm grosime. Ambele produse dispun de un senzor G-Shock și criptare de date 256-bit AES, fiind compatibile cu sistemele de operare Windows și Mac OS.

image001

Super-slim, stocare accesibilă cu stil

HV620 a fost cel mai bine vândut produs ADATA, HV620S fiind versiunea îmbunătățită cu un design mai subțire. La o grosime de doar 11.5mm, HV620S este de asemenea foarte ușor, potrivit pentru a fi transportat cu ușurință într-o geantă. Discul dispune de interfață USB 3.0 pentru transfer rapid de date chiar și în cazul fișierelor de dimensiuni foarte mari. HV620S este disponibil la capacitatea de 1TB.

Despre ADATA

Unul dintre cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB, oferă soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile. Produsele ADATA sunt recunoscute internațional prin Premiile iF Design Germania, red dot, CES Best of Innovations, Good Design Japonia, Best Choice of Computex și Taiwan Excellence Gold. Solganul companiei, “Iubește, Trăiește, Visează”, reprezintă brand-ul ADATA și importanța inovațiilor aduse de companie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

București, Romania – 30 Iunie 2016 – ADATA® Technology

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: