Alpha Safe Access incepand cu 7 octombrie 2013

Incepand cu 7 octombrie 2013, Alpha Bank imbogateste experienta in utilizarea serviciului de Internet Banking – Alpha Click, prin implementarea unei solutii simplificate de autentificare si de confirmare a tranzactiilor.

Alpha Safe AccessAplicatia software token

Stim ca telefonul mobil este singurul obiect care niciodata nu este la o distanta mai mare de un metru de tine. Atunci de ce sa nu il folosesti ca pe o solutie de autentificare in Alpha Click? Este foarte simplu! Iti descarci aplicatia Alpha Safe Access din App Store, Google Play sau Windows Phone Market si odata instalata, aceasta iti va genera coduri de securitate pentru Internet Banking. Pentru instalarea acestei aplicatii nu este nevoie de o vizita la banca, descarcarea noii solutii se face instant pe telefonul tau mobil.

Hardware Token  Dispozitivul de securitate

Intr-o lume mereu pe fuga, mereu contra cronometru, si-a făcut aparitia un dispozitiv care a devenit treptat cel mai bun prieten al omului modern: Token-ul hardware. Dispozitivul de securitate de tip hardware de la Alpha Bank este complet nou, usor de manevrat si foarte sigur. Acest dispozitiv ofera securitate avansata, functionand pe baza de coduri generate “one time”, atat la autentificare, cat si la confirmarea operatiunilor. In plus, cu noul token ai acces la banii tai oriunde si oricand, mobilitatea fiind caracteristica lui de baza.

Aplicatia software token este disponibila instant si poate fi descarcata aici

Comunicat Alpha Bank

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: