La Galleron Grand Cafe o discutie libera cu bloggeri pe marginea Internetului de viteza

Uneori se intampla lucruri neasteptate mai ales la varsta la care nu mai crezi cu atat de multa usurinta in minuni, dar iata ca si Facebook este bun la ceva.

Spre exemplu sa primesti o invitatie la o intalnire intre bloggerii de tehnologie de la unul experimentat asa cum este Victor Kapra  blogger specializat în noile tehnologii și web din 2006 pe care sincer eu il admir pentru deschiderea pe care o are pentru aceasta breasla.

Va reproduc adliteram:

“Salut,

Daca sambata asta la ora 14.00 esti prin Bucuresti, te-as invita la un brunch.

Cine mai vine: bloggeri din Bucuresti si din tara.

Ce facem: testam cea mai mare viteza la Internet: de le UPC, 200Mbps

Cum: intr-o discutie despre tehnologie + o bere, o maslina, un jagermiester

Unde: Galeron (in spatele Ateneului)

Ce zici?”

Cum sa ratezi asa ceva, cand sunt asa de rare aceste intalniri in care poti lua contact cu atat de diverse idei, si mai ales cu un serviciu nou asa cum este cel de la UPC.

200 Mbps au fost si chiar mai mult de la UPC pe speedtest.net, alegand un server corespunzator, dar intrebarea catre toti a fost daca este si necesar, tinand cont ca banda se imparte spre maxim 4 deviceuri mai pe la toti bloggerii.

Ei da, se pare ca viteza asta este chiar fudulie dar niciunul nu neaga dorinta de a-l avea…mai ales ca UPC are si o oferta buna, individual sau chiar pachete.

De la UPC au fost reprezentanti: Ionut Voinea, Catalin Iordan si Mihai Dragomirescu.

Se pare ca principala grija a UPC este de a avea destula largime de banda necesara pentru vizualizare video. Insa apar limitari legate de viteza de scriere pe HDD. Pare a nu putea fi de depasit, obstacolul tehnologic pe care il are deocamdata utilizatorul la indemana intre deviceurile din casa.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: