Allview X2 Soul PRO intră pe piaţa din Romania

Allview anunţă astăzi, 7 mai 2015, promoţia “Smartphone cu Smartpersonalitate la Smartpromotie”. Device-ul păstrează trendul în materie de design al gamei SOUL și se remarcă prin caracteristici performante, precum procesorul Octa Core pe 64-bit, sistemul de operare Android™ 5.0, Lollipop®, display-ul de 5,2” Full HD și camerele de 13MP și 8MP. Dintre funcţiile multiple de care dispune telefonul, funcţia Chameleon este un tool nou şi interactiv. Aceasta va transforma device-ul ȋntr-unul nou de fiecare dată, astfel interacţiunea cu smartphone-ul devine mai placută şi mai familiară.

DSC00450

“Plăcut la atingere și la privire, X2 Soul PRO va surprinde atât prin performanțe ȋnalte, cât și prin funcțiile sale, dintre care unele unice. Acest smartphone mentine designul spectaculos al gamei Soul şi se diferenţiază prin frame-ul cu linii cromate şi o arhitectura unica. Rezistenţa sporita la arcuire este datorată frame-ului ȋn forma de U, construită cu ajutorul tehnologiei CNC. Într-un design elegant am pus la dispoziţia clientului cele mai noi inovaţii din domeniu care vor surprinde şi vor inspira, menit celor care nu fac compromisuri. X2 Soul PRO vine ȋn ȋntampinarea nevoilor clientului cu beneficii, atȃt ȋn plan personal cȃt şi profesional. ” declară Lucian Peticilă, Managerul General al companiei.

X2 Soul PRO dispune de un sistem perfect de raciere. Cele 8 zone de răcire contribuie la reducerea consumului energetic al telefonului. Consumul redus de energie se datorează şi display-ului cu tehnologie ACL (Automatic Current Limit), procesorului realizat prin tehnologia 28nm HPM (high-performance mobile) şi senzorului Freescale.

Procesorul grafic Mali-T760 MP2 cu frecvență de 700MHz redă elementele grafice la o calitate uimitoare. Smartphone-ul oferă doua porturi pentru SIM și conectivitate 4G, funcționând în standardele LTE FDD și TDD.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul de smartphone-uri și tablete numarul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie românească a care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia si Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultima oră și performanță ridicată.

7 mai 2015 – Allview

Views: 0

One thought on “Allview X2 Soul PRO intră pe piaţa din Romania

Lasă un răspuns