Mio Technology: Susținem sezonul de ciclism 2015 cu gama Mio Cyclo la cele mai bune prețuri din Europa

  • Modelul Mio Cyclo 105 are, începând din această lună, un preț cu 20% mai mic, cel mai redus din Europa
  • Estimarea privind vânzările de biciclete este de aproximativ 400.000 de unități în 2015 în România

Avantajele pe care le oferă computerele pentru biciclete pasionaților de plimbări în aer liber pe două roți devin tot mai conștientizate și apreciate, un indicator în acest sens fiind creșterea numărului de unități vândute. Astfel, deși Mio a introdus această categorie de produse pe piața din România abia acum 5 luni de zile, se pregătește să facă schimbări și să completeze gama cu 3 modele de navigatoare pentru biciclete.

mio_cyclo_1

“Piața de computere pentru biciclete are un potențial foarte mare. Din estimările noastre se vor vinde anul acesta aproximativ 400.000 de biciclete în România. Ne așteptăm ca mulți dintre bicicliști să achiziționeze și un astfel de dispozitiv. Estimările noastre pentru produsele din gama Cyclo sunt de aproximativ 2.000 de bucăți vândute într-un an de acum încolo”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

În prezent, categoria este formată din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 și Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc să-și monitorizeze performanțele sportive și sănătatea. Au un design compact și dispun de o carcasă robustă şi rezistentă la apă (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice condiţii meteorologice.

Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care oferă funcţionare îndelungată, de până la 18 ore, biciliștii putându-se bucura de parcurgerea unor distanţe mai lungi fără să se preocupe de reîncărcarea dispozitivelor.

Computerele înregistrează timpul, viteza, distanţa parcursă, caloriile consumate precum şi traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Toate aceste informații pot fi ulterior analizate cu ușurință și împărtășite cu prietenii prin intermediul aplicaţiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul în care pot fi găsite cele mai recente informaţii despre produse şi actualizări de software.

Cele trei modele sunt disponibile la reducere în rețelele marilor retaileri, atât clasici cât și online. Spre exemplu, modelul Mio Cyclo 105 poate fi achiziționat din rețeaua de magazine Germanos cu un preț de doar 599 de lei, mai mic cu aproape 20%.

Mio va completa, începând cu luna iunie, gama produselor pentru biciclete cu 3 serii noi: Mio Cyclo 200, Mio Cyclo 400 și Mio Cyclo 600.

București, 8 mai 2015 – Mio Technology

 

 

 

Visits: 0

Lasă un răspuns