ADATA prezintă o nouă dimensiune a performanțelor flash în cadrul Computex 2016

ADATA® Technology, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, participă la Computex 2016 concetrându-se pe cinci direcții principale: stocare 3D NAND, high speed PCI Express Gen 3 x4 SSD, SSD-uri XPG-branded și memorii pentru gameri și overclockeri, produse certificate Apple MFi cu conectică Lightning și USB Type-C, stocare externă rezistentă la apă, praf și șocuri mecanice.

ADATA_SR1030 Enterprise SSD

O nouă generație de SSD-uri: 3D NAND și PCI Express 3.0 x4

Investind continuu în dezvoltarea și optimizarea tehnologiei solid state, ADATA prezintă o gamă de SSD-uri ce utilizează cipuri 3D NAND pentru densitate mai mare, performanțe ridicate și un raport preț/performanță imbatabil. Aceste tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru produse de consum, iar ADATA a denumit aceasta serie: Ultimate, pentru a evidenția nivelul foarte ridicat de performanță. Seria Ultimate include modelele SU700, SU800 și SU900. In plus, noul model de SSD destinat serverelor SR 1030 contribuie la implementarea tehnologiei 3D NAND la o scară largă, fiind construit pentru servere exigente cu un flux de lucru ridicat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Noi modele de infrastructură IT implementeaza interfața PCI Express 3.0 x4 (PCI e Gen 3×4) pentru o lățime de bandă ridicată și latențe mai mici, în comparație cu standardul SATA 6Gb/s. Mulțumită densității crescute, modelele disponibile au capacități de stocare de până la 2TB. ADATA implementează specificații pentru controlerul NVM e în modelele PCIe Gen 3×4 cu scopul de a pune la dispoziția utilizatorilor performanțe superioare.

Noile module de memorie XPG și SSD-uri performante

Kitul ADATA XPG Dazzle DDR4 dispune de iluminare LED, venind în întâmpinarea moderi-lor de carcase și a jucătorilor emblematici din mediul eSports cu efecte de lumină atractive. LED-urile adaugă un plus de stil oricărui PC. ADATA a susținut demostrații de overclocking live cu diverse modele de module DDR4, ce au atins frecvențe de 4400 MHz la răcirea cu aer.

O selecție de produse certificate Apple cu conectică Lightning și USB Type-C

ADATA oferă o serie complete de produse certificate official MFi-approved Apple. A I910 Lightning și USB card reader funcționează pe iOS, Android, și Windows, cu transmisie de date bidirecțională, singurul dispozitiv din categoria sa cu astfel de capabilități. O gamă extinsă de dispositive compatibile USB Type-C sunt prezente la COMPUTEX: SSD-uri și HDD-uri externe, power banks, hub-uri, cabluri de orice tip.

SSD-uri și hard disk-uri externe USB 3.1 Gen 2 cu triplă protecție

SSD-ul extern SD730 atinge viteze de transfer de 500MB/s la citire și scriere mulțumită interfeței USB 3.1 Gen 2 Type-C. Acesta folosește cipuri MLC Flash și este certificate IP68, cu protecție împotriva șocurilor mecanice

Despre ADATA

Unul dintre cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB, oferă soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile. Produsele ADATA sunt recunoscute internațional prin Premiile iF Design Germania, red dot, CES Best of Innovations, Good Design Japonia, Best Choice of Computex și Taiwan Excellence Gold. Solganul companiei, “Iubește, Trăiește, Visează”, reprezintă brand-ul ADATA și importanța inovațiilor aduse de companie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

Taipei, Taiwan – 3 Iunie2016 – ADATA® Technology

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: