Evolio lansează X-watch Pro, un nou ceas inteligent cu cameră video și cartelă SIM

Evolio anunță lansarea X-watch Pro, un gadget cu design actual, cu specificații tehnice superioare și cu noi facilități.

Gadgetul se conectează cu smartphone-ul utilizatorului prin funcția bluetooth astfel încât permite primirea și efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea de SMS-uri direct de pe ecranul tactil IPS de 1.54 inch. Pentru că beneficiază de slot pentru cartelă SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodată ca telefon propriu-zis.

picture 1

X-watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook, whatsapp, twitter sau skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

12029729_1061712800507652_541765044494512949_o

„Noul smartwatch vine să completeze gama de wearables din portofoliul Evolio, o alternativă pentru fanii ceasurilor inteligente. Succesul înregistrat de X-Watch, primul smartwatch al brandului, ne-a determinat să investim într-un model cu specificații noi, superioare din punct de vedere tehnic. Segmentul dispozitivelor purtabile este unul strategic pentru noi și vom continua să dezvoltăm astfel de produse, din ce în ce mai apreciate și pe piața din România”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

X-watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări discrete. Noul smartwatch dispune de un mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fișiere audio. Totodată, ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.

 

Alte facilități ale ceasului sunt: înregistrator audio, alarmă, manager fișiere, funcție „găsește dispozitivul” și declanșator cameră smartphone.

Gadget-ul este compatibil cu Android și iOS și este disponibil în două culori, negru și albastru.

X-watch Pro poate fi achiziționat începând de azi în magazinele Altex și pe evolioshop.com la prețul promotional de 299 lei.

Despre Evolio.

Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă prin calitatea produselor și a serviciilor de garanție oferite. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un preţ accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch, scutere electrice etc.

București, 6 iunie – Evolio

Hits: 11

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: