A 7-a generație de procesoare mobile AMD A-Series

AMD (NASDAQ: AMD) a anuntat lansare acelei de a 7-a generații de procesoare AMD A-Series, create pentru a oferi productivitate și performanțe ridicate de divertisment cu un grad de mobilitate maxim. Numite anterior “Bristol Ridge” și “Stoney Ridge,” cea de a șaptea generație AMD FX™, A-Series, și E-Series Accelerated Processing Units (APUs) demonstrează îmbunătățiri majore față de generația anterioară, ce includ creșteri de perfornanță cu două cifre pentru gaming, redare video și compresie de fișiere.[i]

168542-A_FX_7thGEN_E_RGB

Utilizatorii pășesc într-un nou nivel al experienței de joc utilizând un sistem echipat cu suport pentru DirectX® 12 și tehnologii cum ar fi AMD FreeSync™ și AMD Dual Graphics.[ii]Tehnologia AMD Advanced Power Management (APM) crește performanța pentru a indeplini sarcini de lucru folosind o eficiență superioară. Noile APU-uri permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi experiențe multimedia la rezoluții până la Ultra HD 4K, cu tehnologie AMD FreeSync™ pentru jocuri fluide, fără artefacte la nivele Sports. Cea de a 7-a generație de procesoare AMD A-Series asigură o experiență Microsoft®Windows® 10 premium și sunt pregătite pentru Microsoft Windows 10 Anniversary Update, ceva fi lansată până la finele acestui an.

7th Generation Bristol Ridge FX 3D Model
7th Generation Bristol Ridge FX 3D Model

159052-E 7th Gen Bristol Ridge 3D Model

“La AMD ne folosim inspirația pentru a face fiecare persoană să își utilizeze propriul PC într-un mod mai imersiv, productiv și eficient,” a spus Jim Anderson, vicepreșidinte și general manager, Computing and Graphics Business, AMD.

Notebook-urile echipate cu a 7-a generație de procesoare AMD A-Series permit utilizatorilor să lucreze mai eficient și să se joace mai mult[iii], mulțumită celor 4 nuclee care asigură performanță ridicată și eficiență energetică pentru o utilizare pe întreaga zi. Gama de produse “Bristol Ridge” e formată din versiunide 35- și 15-watt ale procesoarelor AMD FX, A12, și A10, în timp ce“Stoney Ridge” include configurații 15-watt A9, A6 și E2.

Parteneriatele OEM și suportul celei de a 7-a generații de procesoare AMD APU joacă un rol crucial în livrarea celei mai bune experiențe către utilizator. Asa cum a fost anunțat pe 5 Aprilie 2016,AMD a accelerat disponibilitatea pentru a oferi pieței noi produse notebook de la Acer, Asus, Dell, HP și Lenovo.

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologiice se regăsesc în milioane de dispozitive inteligente, inclusive calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, ce definesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează.

București Romania, 3 Iunie  AMD

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: