Gadget-urile și accesoriile pentru copii – produsele vedetă ale anului 2016

Prima jumătate a anului 2016 s-a remarcat printr-o creștere a interesului clienților EuroGsm față de produsele inteligente destinate copiilor. Astfel, față de anul precedent, vânzările la accesoriile și gadget-urile pentru copii s-au triplat, confirmând o tendință de creștere a acestui segment ce a putut fi remarcată în ultimii 2 ani. Dintre acestea, ceasul Vonino Kids și brățara LG Kizon au fost printre cele mai căutate de clienții EuroGsm, mii de astfel de gadget-uri fiind achiziționate de la începutul anului până în prezent.

eu

“Comportamentul de achiziție al clienților EuroGsm și al românilor, în general, în ultimii ani, vizează gadget-uri sau accesorii care le pot eficientiza semnificativ timpul petrecut cu familia și care îi pot ajuta să își organizeze mai bine activitățile zilnice. Vedem acest trend drept o creștere a nivelului de adopție în rândul clienților pentru gadget-urile din această categorie de produse. De altfel, numai în primele șase luni ale anului 2016, de pe plaforma EuroGsm, au fost achiziționate peste 1000 de ceasuri Vonino Kids, o creștere pozitivă și semnificativă pentru segmentul de produse destinate copiilor.”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

Ceasurile inteligente pentru copii, dispozitivele carkit și smartphone-urile rezistente la intemperii, printre gadget-urile care ne pot ajuta în vacanța cu copiii

Pentru vacanțele lungi, alături de întreaga familie, The PhoneGeeks, specialiștii EuroGsm, vin în sprijinul clienților cu o serie de idei și recomandări – gadget-uri și accesorii performante și inovatoare.

Dacă ceasurile inteligente pentru copii au spart gheața pe piața din România cu unele dintre cele mai variate modele, brățara LG W-105T Kizon poate fi alegerea potrivită pentru părinții care vor să știe în permanență unde se află cei mici. Cu ajutorul unei cartele microSIM și a serviciilor de localizare, acest dispozitiv aduce un plus de confort părinților îngrijorați. Începând cu 2016, vânzarea acestor dispozitive a luat amploare, regăsindu-se constant în ofertele EuroGsm.

Pentru clienții care își petrec o bună parte din vacanță în mașină, echipa The PhoneGeeks recomandă un dispozitiv care nu ar trebui să lipsească din dotarea conducătorilor auto – Carkit Bluetooth Jabra Drive, un gadget net superior unei căști Bluetooth, datorită faptului că nu trebuie purtat asupra noastră și nu ne incomodează. Mai mult, autonomia șoferului este nelimitată, carkit-ul având posibilitatea de a rămâne conectat în permanență la sursa de curent. Versatil și usor de utilizat, Jabra Drive se conectează automat la telefon în momentul în care ne aflăm în autoturism, fiind dotat și cu un microfon suplimentar pentru anularea zgomotului de fond.

O variantă avansată a carkit-urilor clasice o reprezintă modelul Carkit Bluetooth Parrot Minikit Neo 2 HD multipoint, versiune care se poate conecta simultan la două telefoane. Mulțumită dimensiunii compacte și a ergonomiei, prin intermediul butonului proeminent din mijloc se pot accesa mai multe funcții, inclusiv sincronizarea agendei telefonice pentru efectuarea apelurilor prin comandă vocală. Tehnologia patentată Parrot NR V2.0 si Parrot APA V2.0 permite ca zgomotul de fond să nu fie sesizat, iar claritatea sunetului să atingă un nivel maxim.

Pentru pasionații de activități off-road și de aventuri outdoor extreme alături de întreaga familie, specialiștii EuroGsm recomandă smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 3 G388F LTE, telefon cu certificări Military Standard și rezistență la intemperii IP67. În plus, acest gadget rezistă fără probleme la căzături de la înălțimi de până la 1,8 m, fiind foarte potrivit pentru bicicliștii și motocicliștii de cross. De asemenea, dispozitivul este capabil să ruleze aplicațiile fără probleme, datorită procesorului quad-core și memoriei RAM cu capacitatea de 1,5 GB. Printre cele mai utile funcții ale telefonului este cea de GPS-asistat, care ajută utilizatorul fie în mediul urban, fie în off-road.

Cu un balans perfect între performanțe și rezistența outdoor, smartphone-ul Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE este o altă recomandare din categoria telefoanelor rezistente, un produs nou care înglobează tehnologii mai avansate decât modelul S50. Caracteristici precum Gorilla Glass 4 (comparativ cu Glass 3 la S50), rezistența IP68 (față de IP67), Android Lollipop 5.1 (față de Android 4.4), acumulator de 3000 mAh (comparativ cu 2600 mAh) situează acest smartphone în categoria middle-high.

Despre EuroGsm

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 110 unități în 77 de orașe în cei 19 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

EuroGsm – 30.06.2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: