ADATA lansează flash drive-ul ultra-slim iMemory AI920

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea flash drive-ului i-Memory AI920. Extrem de compact și ușor, AI920 combină un conector Lightning certificat Apple-MFI cu un USB 3.1 pentru o conectivitate variată. Transferul de conținut către sau de pe dispozitivele cu iOS nu a fost niciodată mai rapid și mai ușor, oferind suport pentru o gamă largă de media, extensii, subtitrări și Live Photos. AI920 suportă criptare solidă și a fost proiectat să reziste la apă și la praf, pentru mobilitate desăvârșită, fără griji. Produsul este disponibil cu capacități de 32GB, 64GB și 128GB și cu finisaje Gold sau Rose Gold, iar în cutie utilizatorii vor găsi inclus și un șnur de prindere.

ada ada1

Conectivitate duală, design compact

Ultra-compact și ușor, AI920 integrează conectorii Lightning și USB 3.1 pentru a-și spori versatilitatea și compatibilitatea. Conectorul Lightning a fost alungit pentru a facilita conectarea chiar și cu dispozitive cu iOS protejate de carcase groase care, în alte circumstanțe, ar fi fost imposibilă. AI920 are un finisaj elegant, metalic, o grosime de doar 6.9 mm și cântărește numai 3.6 gr, fiind extrem de ușor de depozitat și transportat.

Viteză crescută și suport pentru conținut variat

Folosind conectorul USB 3.1, AI920 atinge performanțe de citire de până la 150MB/s, iar cu conectorul Lightning acesta oferă o viteză de până la 30MB/s, totul într-un produs super-compact și care facilitează transferul între dispozitive. Prin intermediul aplicației i-Memory, acesta suportă inclusiv fișiere mai mari de 4GB, astfel că utilizatorii vor putea transfera cu ușurință chiar și conținut video 4K. Pe lângă compatibilitatea produsului cu toate formatele photo, audio și documente importante, acesta suportă și înregistrarea video 4K, precum și iOS Live Photos, încurajând astfel utilizatorii să captureze momente memorabile. Beneficiază de o funcție de back-up one-touch prin care utilizatorul poate selecta conținutul dorit și la o apăsare de buton acesta va fi salvat imediat pe AI920. Pentru o experiență media completă, AI920 include și suport pentru subtitrări.

Sigur, rezistent la apă și praf

Precum multe alte produse ADATA, producția și asamblarea dispozitivului AI920 folosește procese de tip chip-on-board (COB). Aceasta duce la crearea unui dispozitiv foarte solid, rezistent la apă și la praf. Pe lângă protecția fizică a datelor, AI920 împreună cu telefonul, aplicația și sistemele de criptare, oferă siguranță fără a crea conflicte sau redundanță.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.

București, România – 14 septembrie 2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: