Telekom Romania o numește pe Carmen Dumitrache în poziția de Director Executiv de Resurse Umane

  • Începând cu 15 septembrie 2016, Carmen Dumitrache preia funcția de Director Executiv de Resurse Umane al Telekom Romania.
  • Cu peste 20 de ani de experiență în poziții de management executiv de resurse umane, Carmen Dumitrache va fi responsabilă de coordonarea activităților de resurse umane în întreg grupul de companii Telekom Romania, raportând direct către directorul general al Telekom Romania.

Telekom Romania anunță numirea lui Carmen Dumitrache în poziția de Director Executiv de Resurse Umane, în funcție din 15 septembrie 2016. Din această poziție, dumneaei va fi responsabilă de coordonarea activităților de resurse umane în grupul de companii Telekom Romania, raportând direct către directorul general al Telekom Romania.

Carmen_Dumitrache_TKR_HR

Cu aproape 20 de ani petrecuți în poziții de management executiv de resurse umane, Carmen Dumitrache este un profesionist cu experiență într-o gamă largă de industrii precum cea de tehnologie și IT, consultanță și externalizare, medicală, dar și în domeniul ONG. Poziția sa anterioară la Ericsson Telecommunication, ca HR Business Partner – Global Support Center, a presupus responsabilitate pentru activitățile desfășurate în șapte țări. Astfel, deține abilități valoroase în ceea ce privește managementul de echipe și proiecte locate în mai multe țări.

Carmen este licențiată în medicină și deține un  MBA Româno-Canadian în marketing. Și-a completat constant educația formală participând regulat la cursuri pe parcursul întregii sale cariere.

 Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Telekom Romania – 14 septembrie 2016

Hits: 6

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: