Cei mai buni jucători de Hearthstone din lume vin la DreamHack Bucharest 2016

IF

Vizitatorii DreamHack Bucharest 2016 vor avea ocazia să urmărească ultima ediție a turneului PGL Tavern Tales din acest an în standul partenerului HP, în cadrul unei zone de viewing unde se va transmite live pe un ecran seamless HD de 5m x 2,3m. De asemenea, mii de spectatori din întreaga lume vor avea la dispoziție transmisia în limba engleză de pe canalul twitch.tv/pgl_hs.
Jucători invitați:
Radu “Rdu” Dima – România Frederik “Hoej” Nielsen – Danemarca Sebastian “Xixo” Bentert – Germania Jan “Ek0p” Palys – Germania Petar “Gaara” Stevanovic – Germania Simon “Crane” Raunholst – Danemarca
Nicklas “Tessin” Dittmer – Danemarca Stanislav “StanCifka” Cifka – Cehia Adrian “Lifecoach” Koy – Germania Thijs “Thijs” Molendijk – Olanda Esteban”AKAWonder” Serrano – Spania Jan “SuperJJ” Janßen – Germania
Jon “Orange” Westberg – Suedia
Aleksandr “Kolento” Malsh – Ucraine
Jucători români calificăți:
Vlad “Angeloshaggy” Dumitru
Cosmin “Drujbanul” Panfil – reprezentantul României la Campionatul Mondial IeSF 2016, Jakarta.
Comentatori:
Marcin “Gnimsh” Filipowicz – Poland
Jakub “Lothar” Szygulski – Poland
Alex “Raven” Baguley – Marea Britanie

Această prezentare necesită JavaScript.

Program

Turneul va debuta vineri, 16 septembrie, la ora 10:30, cu etapa grupelor, în urma căreia opt jucători se vor califica în fazele superioare. Finala turneului se va disputa duminică, 18 septembrie, începând cu ora 17:30. Programul complet al turneului este disponibil pe dreamhack.ro și pe hs.pglesports.com.
Când nu se înfruntă între ei cu vrăji și creaturi fantastice, jucătorii vor testa sistemele OMEN by HP.
Desktopurile HP OMEN X reprezintă cea mai bună opțiune pentru a obține performanță în jocurile și aplicațiile VR. Ca atare, participanții turneului vor avea parte de încleștări titanice pe tărâmurile virtuale puse la dispoziție prin intermediul HP.
Turneul va fi transmis live pe www.twitch.tv/pgl_hs.
Biletele pentru festivalul DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).
Pentru a afla detalii, vă invităm să urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL:
hs.pglesports.com
www.dreamhack.ro
www.facebook.com/dreamhackro
facebook.com/pglesport
twitter.com/pglesports
Turneul PGL Bucharest Tavern Tales 2016 se va desfășura pe laptopuri OMEN by HP
HP și Twitch sunt partenerii oficiali PGL Bucharest Tavern Tales 2016
Despre PGL
PGL are o experiență de 14 ani în organizarea evenimentelor naționale și internaționale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee și calificări pentru DreamHack, IeSF, WCG, în același timp oferind susținere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe și campionate naționale.
Datorită propriului studio modern, PGL transmite și produce conținut în mai multe limbi pentru ligile și evenimentele de sporturi electronice din întreaga lume, printre care DreamHack, The International și IeSF World Championship. În 2015, PGL a organizat, printre altele, două sezoane pentru propria ligă internațională de CS:GO și șase ediții DreamHack (București și Cluj-Napoca).
PGL organizează din 2012 festivalurile DreamHack la nivel național, reușind la cea de-a 6-a ediție să găzduiască la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, România alăturându-se astfel Germaniei, Suediei și Poloniei ca țară organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.
După succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o altă competiție de elită, de această dată pentru Dota 2, a intrat în iunie 2016, în portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.

PGL – 13.09.2016

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: