4.2.2 versiunea sistemului de operare Android pentru produsele din gama Nexus

Google a început să ofere actualizarea 4.2.2 a sistemului de operare Android pentru produsele din gama Nexus Asa cum specifica siteul http://www.go4it.ro.
Disponibilă până acum pentru terminalul Galaxy Nexus şi tabletele Nexus 7 Wi-Fi şi Nexus 10, actualizarea a fost făcută disponibilă şi în AOSP.

Versiunea 4.2.2 reparând problemele cu streaming-ul audio Bluetooth, optimizând animaţiile grafice din Gallery şi aducând alte îmbunătăţiri minore de performanţă şi stabilitate. Meniul Quick Settings a primit o mica îmbunătăţire, butoanele Wi-Fi şi Bluetooth permiţând nu doar accesul rapid la setări ci şi comutarea efectivă printr-o apăsare prelungă. Acest comportament este contraintuitiv, însă utilitatea este mai mare decât lipsa totală a acestui mod de control. Notificările fişierelor descărcate cuprind nu doar bara progresului transferului ci şi durata estimativă rămasă. Pe lista noutăţilor mai apar sunete noi pentru declanşarea încărcării wireless şi a alertei pentru descărcarea bateriei. O noutate utilă este şi apariţia unei autentificări pentru Android Debug Bridge, care necesită validarea manuală a conectării şi blochează astfel accesul unui intrus la terminalul pierdut prin ADB, evident, doar în situaţia în care acesta foloseşte o formă de protecţie a accesului cu parola, recunoaştere facială sau gesturi. and

În acest moment nu există informaţii despre disponibilitate acestei actualizări pentru terminalul Nexus 4, iar actualizarea pentru produsele menţionate anterior este încă în curs de desfăşurare.

Views: 0

Lasă un răspuns